Skip to content

eurovision 2004

2 replies · 155 views

RA
rai
645 posts
Mar 14, 2004, 01:13 PM#9313

eurovision 2004

avrupa fatihi sertab erener her ne kadar aksini iddia etse de, avrupa' da kimsenin sallamadığı bu güzide yarışma geçen senenin kanlı tartışmalarından birine konu olmuştu. 15 mayıs günü türkiye' de yapılacak yarışmada bizi dünyanın tek apolitik ska-punk grubu olan athena "for real" adlı şarkısıyla "temsil" edecek. dünya ska-punk geleneğinin yüz karası olan bu güzide grubun halkımızın yüzüne hangi rengi çalacağı konusunda ısınma turları atsak mı yavaş yavaş.

Martin Mystere
Martin Mystere
1,621 posts
Mar 14, 2004, 05:00 PM#9324

yarismayi avrupanin pek sallamadi dogru.. fakat ben avrupalinin bu yarismayi ciddiye aldirmak icin gayret ettigi izlenimini de edindim biraz. avrupayla olan iliskileri hep fetih duygusuyla gelisen turklerin avrupaya kendilerinden biri oldugunu kanitlamak icin attigi taklalar goz alici. isin sonu nereye kadar varacak merak ve endise icindeyim. cokuk gozlerinden kurtulmak isteyen japonlar gibiyiz biz de..

dogu-bati sentezimizden bir ucube dogdu ve buyumeye devam ediyor. athenanin bazi sarkilarindan hoslanmisimdir. bu islerle ugracagina bir turlu piyasaya suremedikleri fenerbahce marsini piyasaya sunsalar daha faydali islerle ugrasmis olacaklar.

bu arada yarismaya katilacak sarkilarini henuz dinlemedim.

AD
ad or no
28 posts
Mar 15, 2004, 08:47 AM#9350

Rai'nin söylediklerine inanamıyorum. Grup kökten islamcı. Eserinde diyor ki: Rab I wanna bring u up... muhtar adaylarından sonra bir de peygamber adayımız oldu hayırlısıyla...

You need to log in to post a reply.