Skip to content

ŞOK!! Hugo olayı Balonmuş

3 replies · 198 views

nipple
nipple
526 posts
Mar 17, 2004, 12:12 AM#9430

ŞOK!! Hugo olayı Balonmuş

En büyük televizyon efsanelerinden biri olan canlı yayında Hugo'ya küfür edilmesi olayı bizzat Tolga Garipoğlu tarafından yalanladı.

http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~227@nvid~383120,00.asp

Tolga Garipoğlu wrote:
İŞTE MÜTHİŞ AÇIKLAMA! YILLARDIR HERKESİN DİLİNDE OLAN HİKAYE ASLINDA YALANMIŞ!

Program sırasında bana kimse küfretmedi

Hep dillerde dolaşan bir hikaye var. Canlı yayında Hugo'ya katılan bir erkek çocuk, yarışmada başarılı olamayınca sinirlenir ve Hugo'ya küfreder. Siz müdahale edersiniz ve bu sefer aynı küfrü size savurur. Bunun üzerine program yayından kaldırılır. Nedir bu işin aslı?

• Şimdi çok ilginç bir şey açıklayacağım. Herkes bu olaydan çok emin konuşuyor ama böyle bir olay hiç olmadı. Bunun bir şehir efsanesi olduğunu düşünüyorum. Bana "İzledim, yarışmacı çocuk küfredince ne kötü oldunuz!" diyorlar. "Küfür olmadı ki" diyemiyorum, çünkü izlediklerini söylüyorlar. "Aa, evet" filan diyorum. Deseler ki küfretti çocuk, sen de kalakaldın, bunu aklım bir ölçüde alacak. Ama benim de cevap verdiğimi, bu olay üzerine programın yayından kaldırıldığını söylüyorlar. Böyle bir şey olmadı ki.

n Bu söylentiler nasıl çıktı sizce?

• Belki bir yarışmacı küfretmiştir, ses stüdyodan duyulmayıp, yayına gitmiştir. Okan'ın, Beyaz'ın programlarında filan oluyor ya, telefondaki kadının sesi yayından duyuluyor, sunucu monitörün sesi kısık olduğu için anlamıyor. Ama bence böyle olması da mümkün değil. Son olarak Okul filminde bu olaydan bahsediliyor. Orada yılı da veriliyor olayın. Hugo'da bugüne kadar 10 farklı yönetmenle çalıştık. Hepsine sorduk, "böyle bir şey olmadı" diyorlar.

n Olsa ne yapardınız?

• Beni rahatsız etmez böyle bir olay. Bugün de benzer bir şey yaşanabilir. Ben komplekssiz biriyim. Gülebilirim de. İlginç olur. Canlı yayın tutkunu biri olduğum için, hoşuma bile gider. Refleksimi, tepkimi ölçecek bir fırsatım olur. Sonuçta bu canlı yayın, her şey olabilir.
DO
dopey
914 posts
Mar 22, 2004, 02:57 PM#9565

abi ben izledim eminim adama mına koyuyordu. ted li değilmi sıkıyo işte

pan
pan
Forum Manager
2,664 posts
Apr 08, 2004, 11:43 AM#10085

adam sıkı bir amnezi yaşıyor. amnezi ile aram iyi oradan biliyorum.
bi sürü arkadaşım izlemişti, hatta ben izleyemedim diye çok bozulmuştum. haftalarca geyiği sürdü olayın. yalanın daniskası yani.

Martin Mystere
Martin Mystere
1,621 posts
Apr 08, 2004, 12:20 PM#10088

adam kucuk bir cocuk tarafindan tv karsisinda mahcup edildiginden ve o gun bugundur tvlerde dogru duzgun bir seyler yapamadigindan yok oyle bir sey diyor... bal gibi oldu iste...

You need to log in to post a reply.