robert rodriguez
3 replies · 161 views
robert rodriguez
Spy Kids 2 vizyona girmişken Rodriguez'i de hemen burda analım. Ne düşünmektesiniz kendisi hakkında? Sinema'nın endüstri tarafını ve eğlendirici işlevini en mükemmel şekilde vücuda getiren ender insanlardandır bence. İlk başlarda çok nefret ediyordum ama bir kitap okudum hayatım değişti. Kaknüs yayınlarından çıkan, El Mariachi'nin çekildiği döneme ait Rodriguez'in kendisinin tuttuğu günlükten yola çıkılarak hazırlanmış, Ekipsiz Asi isimli kitaptan bahsediyorum. Ucuza nasıl film çekilir, en basit film hileleri, moda fx leri nasıl ucuza getirirsiniz gibi şeyler mevcut. En can alıcı kısımlarından biri de adamımızın nasıl yırttığına dair olan Los Angeles epizodu.
from dusk till dawn gibi bi filmi herkes cekemez. kesinlikle takdir ediyorum.
Robert Rodrigez namı diğer tarantinonun kankası -İspanyol kökenli on çocuklu bir ailelnin evladı olup içimizden biridir.. fakat biraz kıçından ballıdır.. b filmi çekmek için başladığı serüven Hollywood da milyon dollarlık $$$ projelerin yönetmenliğe kadar gitmiştir.. rebel without a crew (ekipsiz asi) adlı kitabını okudum .. güzel, samimi ve gaza getirici ..kendisini nasıl Hollywood a kaptırdığı yazıyor.. son dönmelerde onunda sağlam bir işini göremedik ne yazık ki .. sanırım Allah rahmet eylesin bir bağımsızında stüdyo sisteminin acımasız işleyen çarkının ,keskin dişleri arasında kaybettiknidaları arasında fatiha okuyacağız..
sanırım bal olmadan bu işler olmuyor zaten :D bunun yanında yanlış hatırlamıyorsam star tv el mariachi yi gösterdiğinde(kamera açıları ve kullanımı ile kurguya) vayyyy beee! dediğimi hatırlıyorum bir de yeni haber eğer yanlış duymadıysam mariachi nin 3. sünü çekecekmiş ve yine banderas tabi!
You need to log in to post a reply.