izmirde kim yapar bu dvx işini
7 replies · 364 views
izmirde kim yapar bu dvx işini
konak hatay alsancak civarlarında dvx işinin iyi yapıldığı ve iyi bir dvx arşivinin bulunduğu bi yer bilen war mı? karşıyakalılar derse ki o iş o yakalarda güzel yapılmas sizin oralara da gelirim sorun diiil:) ;)
burasinin isi ne, mesgul et sen..
N@N wrote:
abi sen benimle özle geç sana altın değerinde bir adres verecem bornovada.. ama mali şubeden olmadığını ispatlaman gerekecek :)
inan ben 15 yıldır bornovadayım walla ben bile bilmiyorum öyle bi yeri.utandırdın beni şimdi:).neresi bu dediğin yer.ayrica costanzada bornovada bir yer biliyorum demiş.ayni yerler mi acaba.
Bornova da bahsettiğim yer elinde bine yakın kaliteli görüntüye sahip divx cd si bulunan bir arkadaş. film almak için yüz tane cd alıyorsunuz ve bana baş vuruyorsunuz. ben sizi kendisiyle tanıştırıyorum. ha bu arada 100 cd den 50 tanesi size film çekilmiş olarak geri dönüyor. yani DMS pro aldığınız düşünülürse tek cdlik bir film başına 700 binlira ödeyerek kalitelli bir divx sahibi oluyorsunuz. Bu işi yapan arkadaşta bir sinema manyağı.
ayrıca Bergmanın filmlerinide o arkadaş şu anda divx e çeviriyor. sanırım biraz meşgul ki henüz elime geçmedi :)
You need to log in to post a reply.