"sizce" nicole kidman !!!
8 replies · 142 views
"sizce" nicole kidman !!!
bu güzel bayan son dönem sinemanın aslında pek de yeni olmayan yeni yüzlerinden..çünkü son bikaç yıldır kendisini başarılı yapımlarda görüyoruz.. yada başarılı mı gerçekten bu yapımlar...
söyleyin bakalım nicole kidman ı nası nitelendirirsiniz...
beyaz perdede güzel bi yüz mü yoksa gerçek bi oyuncu mu..... avantajlarıyla dezavantajlarıyla tartışalım.....
HADİ NİCOLE VE FİLMLERİ Nİ ELEŞTİRMEYE BAŞLAYINNNN
benim şahsi fikrim meryl streep yolunda bir aktris... hem güzel hem iyi bi oyuncu...
meryl streep, fransız askerin kadınıyla ortaya çıkıp, sophie's choice yla
parlamıştı...nicole kidman sa dead calm la ortaya çıktı ve moulen rouge la parladı ki the hours la oscar ı alsada....
aslında onun hayatında ki en büyük handikap bence eski kocası tom cruie du..daha öncekarşımıza çıkmayışının nedeni de yalnızca budur.. önceleri sadece magazinel bir varlıkken artık bence kaliteli bir oyuncu...
Kİ EKLEMEK İSTEDİĞİM SON BİŞEY VAR...EN İYİ PERFORMANSI LARS VON TRİER İN TO DİE FOR U
şimdi allah için güzel kadın:)alnı biraz tabak gibi geniş ama o kadar kusur kadı kızında da olur.son dönemde cevirdiği filmler de oyunculuğunu da az cok kanıtladı ama o hala magazinel bir warlık.bu arada fazla takip etmiyorum nicole kidmanı özellikle ama sunu sormak istiyorum aldiği roller güzel olan iyi bir oyuncunun oynayabileceği roller değilmiydi zaten?
hours filmi hariç diğer filmlerde 'güzel kadın' rollerinde değil miydi? dogville de kasabaya gelen yabanci,güzel,gizmli kadın değil miydi:)
neyse sormuş olayım da içimde kalmasın bre.
finito.bitti.
Güzelliğine bir laf edebilmenin pek mümkün olmadığı hatunun çok iyi filmleri de var çok kötü de... Son senelerde kendisinde "Ben salak bir güzel değilim!" kasıntısı sezmiyor değilim, gerçi aldığı rollerin altından da kalkıyor. Bekleyip görmek lazım biraz daha...
varolan en güzel göğüslerin sahibi.
foruma ilk kez bugün girdim ukalalık etmek istemem ama "to die for"un yönetmeni gus van sant 'tı.ayrıca en iyi performansı olduğuna katılıyorum.
Last edited: Apr 04, 2004, 05:52 PM (1)
özür dilerim... yönetmen yanlışlığımdan dolayı...inan şuan kendimden çok utandım....o an kikafa akrışıklığıma ver ne olur... böyle iki büyük ynetmeni karıştırmakla sanırım büyük cahillik
yaptım....
kendisini gerçek anlamda sadece "the others" da beğendim normal bir oyunculuğu var güzel bir bayan sanki kendini oscar almak için fazla paralıyormuş gibi geliyor bana... ancak "dogville" de oynaması hoşuma gitti ...avrupa filmlerine karşıda bi yakınlığı var ...ancak benim için normal bir "hollywood " starından başka bi şey değil bence fazlada abartılmaması gerek gerek "amerika " gerekse de "avrupada " bu kadından çok daha iyi oynayan oyuncular var...
You need to log in to post a reply.