paycheck filmi ne zaman gelcheck?
11 replies · 277 views
girdi o gösterime zaten bilgiğim kadarıyla. eskişehir'e gelmemiştir daha...
olumu abicim ben arıda izledim bile...
ilk fragmanının başında heyecanlanmıştım aha ubik diye ondan sonra moralim bozuldu biraz aksiyon falan...
Ancak izleyince beğendiğimi fark ettim, tabii son yarım saati biraz sıktı diyebilirim. Tabii filmin ilk yarısı oldukça heyecan vericiydi. Olmuş gibi diyorum ve daha fazla konuşmak için herkesin izlemesini bekliyorum sonuçta senede kaç bilim-kurgu izliyoruz...
abi öncelikle ben filmi daha izlemedim ama yanlış bilmiyorsam filmin yönetmeni john woo.yani bence hoplayıp zıplamaları normal.john woo da benim hoşuma giden kendine has bi şeyler var ama tabi şu savaşlı film windtalkers mıydı neydi onun gibi bi rezalet de olabilir...
benim bu son yapıtla beraber vardığım kanı şudur ki hollywood john woo'ya yaramıyor...
mi:2 dışında bir miktar broken arrow ama gerisi fasa fiso...
sanırım bu projede yapımcılar,görevliler kastı hazırlamışlar,senaryoyu tamamiyle halletmişler sonra woo abimize teklif götürmüşler...
john woo sinemasının hayranlarından biri olarak "yazık" diyorum sadece...
aslında ben "john woo" nun tamda istediği tarz filmler yaptığını düşünüyorum... ben her "john woo" filmini büyük bir keyifle izliyorum ...bence "hollywood" ın bir suçu yok çünkü "jonh woo" sineması tamda "hollywood" ın sevdiği bi sinema "face off" ta bence bu sinema dan çıkmış bir aksiyon başyapıtıdır...
Last edited: Apr 02, 2004, 11:29 AM (1)
diyorum ki hollywood john woo'ya yaramamış...
yani buradan anlamalıyız ki sevgili sinemasever arkadaşlar woo'nun hollywood öncesi bir dönemi var...
amerika topraklarını öpmeden önce ortaya koyduğu eserler var...
bunları izleyin öyle mukayese edin e mi?
You need to log in to post a reply.