Sevgili mi,fahişe mi?
4 replies · 103 views
Sevgili mi,fahişe mi?
Ünlü oyuncu Jeremy Irons,Hollywood sinemasını fahişeye,Avrupa sinemasını ise sevgiliye benzetiyor.Fahişeyle bir gece birlikte olup onu unutursunuz ama sevgilinizle birlikte olmaktan mutluluk duyarsınız, sürekli onu anlamaya,keşfetmeye onda yeni birşeyler bulmaya çalışırsınz.
Siz de Irons'la aynı fikirde misiniz?
bütün bi yıl izlediğim filmlerin çoğu avrupa filmi kendi adıma bu sinemaya hayranlık duyuyorum.. hayatımda izlediğim en iyi filmlerin çoğuda avrupa filmi ...ama benim sinemayı tanımamı sağlayan hatta bana sinemayı sevdiren çocukluk aşkım olan amerikan sinemasınada asla haksızlık etmem ...sonuçta hepmiz sinemaya bu filmleri izleyerek başlamadıkmı onun için geçmişimizi inkar etmeyelim...
Jeremy Irons`i severim ama bu laflarini biraz tribunlere oynamak olarak goruyorum. Karizmasina karizma katmaya calismis sanki...
Jeremy Irons Dungeons and Dragons'tan sonra bende epey bir hasar oluşturmuştu (nerede M.Butterfly veya Damage gibi filmlerdeki Irons baba, nerdeeee o D&D'deki tuhaf şey)
Söylediği şeyde nereden yola çıktığı anlaşılıyor ama bence de biraz prim arttırmak için sarfedilmiş fazlada gerekli olmayan bir laf.
Zaten film seven herkes Hollywood'un özellikle şimdilerde ne mal olduğunun farkında ama her ülkenin iyi ve kötü filmleri var öyle değil mi?
Asya sineması (özellikle, Hong Kong, Japonya ve son yıllarda Güney Kore) bana hem Hollywood'dan hemde Avrupa sinemasından daha çok şey veriyor.
Bu arada herkese selamlar.
yok bence gayet güzel soylemis.
zaten boyle bir lafi da ondan daha çok hissederek soyleyen biri olamaz. tam da yukardaki sebepten. hollywood'da son zamanlarda o kadar çok boktan filmde oynadi ki artik biseyler soylemesi gerekiodu. adam bu lafi ayni zamanda kendisi için de soyluo. hollywood soz konusu olunca fahiseye donusuoruz seklinde...
ayrica jeremy irons agir bi abidir. herkesi de golgede birakir. geçenlerde bi konseri rastgeldim, dokturuodu.
ayrica scar'in sesi olarak da gonulleri fethetmis bi kisidir, oyle prim kazanicam diye maymunluk yapmaz.
You need to log in to post a reply.