Skip to content

Pumpkin Hakkında Her Şey

5 replies · 118 views

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
Apr 05, 2004, 06:23 AM#9875

Pumpkin Hakkında Her Şey

Bir insan bu kadar mı bana benzer be kardeşim, haksızsam haksızsın diyin...

idare etmeyeceksiniz di mi lan beni!

filmde gereksiz bir kaç sahne ve bir iki pürüzlü yer vardı ama genel olarak beğendiğimi söylemeliyim. ilerde vaktim olursa neden beğendiğimi de yazacağım...

Martin Mystere
Martin Mystere
1,621 posts
Apr 05, 2004, 10:55 AM#9883

yani fikret kuskan kadar yakisikli bir adam oldugunu mu soylemek istiyorsun. :-) filmi de izlemeyince ne demek istedigini anlamadim. keske biraz daha aciklamali yazsaydin...

MO
mortradamus
148 posts
Apr 05, 2004, 12:53 PM#9910

bahsettiğimiz film, mustafa hakkında her şey mi? eğer yorumun bu film hakkındaysa şaşırırım çünkü..

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
Apr 05, 2004, 02:03 PM#9921

evet o

ben keyifle izledim filmi, taksi fantezisi, karabasan sahnesi gibi pek güzel sahneler vardı, öndeki arabayı sıkıştırma ve kapıya gelen polisler gibi çok gereksiz ve leş yerler de vardı ancak genel olarak keyif aldım... kötü diyemeyeceğim...

VI
ving
Super Moderator
876 posts
Apr 22, 2004, 04:26 PM#10822

walla filmden pumpking kadar zevk aldığımı söyleyemiycem ama film bana kalırsa da izlenip tartışılmayı hak ediyor...
çağan ırmak görsel açıdan ortaya iyi bi şeyler çıkaracağını, müziği çektiği filmlerde iyi kullanacağını tahmin etmek pek de zor değil...
filmdeki geriye dönüş sahneleri açıkçası beni çok rahatsız etti...
bi karakterin kişiliğini ortaya koyarken, karakterin "neden böyle olduğunu" seyirciye anlatırken flashbacklere başvurmak bana artık günümüz sinemasında acemi senaryo yazarlarının yapacağı şeylermiş gibi geliyor...
eğer baş karakterinizin geçirdiği ruhani değişim üzerine bi (filmin finalini göze alarak bunu söylüyorum) film yapmak istiyosanız karakterinizi tanıtmak için geridönüşlerden daha farklı sahneler - diyaloglar yazmak gerekir gibime geliyor... tabi güçlü bi film yapmak istiyorsanız... yani bence mustafa hakkında her şey (bu arada şey ayrı yazılmaz mı?) konuya derinlemesine dalmak yerine teğet geçtiği için "güçlü film" yerine "sıradan bir yapım" sürüsüne katılıyor...

NO
noway
68 posts
Apr 23, 2004, 10:47 AM#10837

bu arada çağan ırmak filmle ilgili bir yerde konuşurken, işte ben şiddeti doğrudan göstermedim ima ettim, şiddet kötüdür dedim, ironi yaratmak istedim gibisinden laflar etti. benim gözümde baya birşey kaybetti bu kadar afişe etmemeli filmini bence bir yönetmen. filmi izlemedim başka birşey diyemiyorum.

You need to log in to post a reply.