sabırsızlandıran filmler
13 replies · 178 views
sabırsızlandıran filmler
şu anda post-prodüksiyon aşamasında olan yada proje olarak düşünülen filmlerden hatta ne biliyim hiç gündemde olmasada sizin çekilmesini istediklerinizden konuşalım biraz:
-Batman Begins:yönetmen christopher nolan,batman christian bale
milyoner ailesinin gözleri önünde katledilmesi genç bruce wayne'i intikam takıntısına ve travmaya doğru götürecektir.tehlikeli ama onurlu kült ninja lideri ra's al-ghul den tavsiye almak için doğuya yolculuk eden bruce döndüğünde gotham city'i organize çeteler ve tehlikeli patronların ele geçirdiğini üzülerek öğrenicektir.malikanesinin altında gizemli bi mağara keşfeden bruce,insan evladıdr demiycek sürüsüne girişicektir.
-I,Robot:yönetmen alex proyas,dedektif del spooner will smith(bu filmin soundtreği için şarkı yapmadığını ümit ediyorum)
isaac asimov'un 3 robot kanunuyla ünlü romanının karanlık takıntılı yönetmen proyas tarafından "yasalar çiğnenmek içindir" sloganıyla sinemaya aktarılması.
-The Chronicles of Riddick:yönetmen david twohy,riddick vin diesel.
karanlıkta görebilme yeteneğiyle ilk filmden sağ kurtulan kahramanımız yapımcının keseyi açmasıyla bu kez kendini galaktik bi savaş içinde bulucaktır.ilk filmden 5 yıl sonra 26.yüzyılda geçen macerada riddick kökenlerini araştırıcak ve ilk filmden hatırladığımız genç bi kızı yeraltı hapisanesinden kurtarırken tabiki yine bi ölüm kalım savaşına girişecektir.
EPISODE III
gemide filmindeki kaptan idris'in kaptanligi biraktiktan sonraki yasantisini anlatan bir filimi serdar akarin cekmesini cok isterdim. nedense idrisi de findikli parkinda kofte ekmek satarken dusunuyorum... heves iste..
PROMISE - Chen Kaige
Martin Mystere wrote:
gemide filmindeki kaptan idris'in kaptanligi biraktiktan sonraki yasantisini anlatan bir filimi serdar akarin cekmesini cok isterdim. nedense idrisi de findikli parkinda kofte ekmek satarken dusunuyorum... heves iste..
kendisine ilettin mi bu fikrini?
valla acikcasi soyleyip soylemedigimi hatirlamiyorum. soylediysem de muhabbet arasinda kaynamis olmali.. fakat onun su siralar bir senaryo uzerinde calistigini cok iyi biliyorum ve o filmi de sabirsizlikla bekledigim filmler listesine ekliyorum. gemide'ye kardes geliyor.
büyük ihtimalle gösterime girecek filmler;
Ask the dust
elephant
the ladykillers(coenlerinki)
zatoichi
tarantino james bond cekmeyi planliyormus... serinin ruhunu bozmayacaginda da "erkek sozu" vermis. eger olursa simdiden meraktan catlamaya simdiden basliyorum.
tarantino çekerse james bondu nasıl olur bende merak ettim doğrusu aslında hiç sevmem james bond filmlerini ama merak ettiklerim arasındada episode 3 ve spiderman 2 yer alıyor dahada varda şimdi aklıma gelmiyor
You need to log in to post a reply.