sessiz sedasız 3. yaş
4 replies · 188 views
sessiz sedasız 3. yaş
merhaba;
9 eylül 2002 itibariyle sinefil artık 3 yaşına resmen girmiş oldu.. bu domain'i satın aldığımız günün hemen ertesinde yayına başladığımız günden bu yana emin adımlarla bir çizgi tutturmaya çalışıyoruz. Okuyucularının aktif katılımının öne çıktığı sinefil'de birlikte daha da büyüyebilmek dileği ile..
(doğum günü için bu yıl özel bir şeyler tasarlamadık. sinefil ekibin'den bir kaç kişi eskişehir'de mütevazi bir barda bira tukuşturduk sadece. Birlikte nice yaşlara!)
HAPİ BÖRFDEY TU YU VERİ MAÇ!!!!! DAHA NİCE NİCE YILLARA OLSUN!ALLAH ANALI-BABALI BÜYÜTSÜN :D
Gerçekten de kutlu ve mutlu olsun böyle bir işe girişmek bu coğrafyada çok önemli ve gerekli bu yüzden teşekkürler ve başarılar!!
P.s benim yerime de bi bira :D
vay be o kadar oldumu.. yıllar nasıl da biribirini kovalayarak uzaklaşıyorlar bizden.. vay anasını.. sinefil ekibinin alyına ve de özellikle şu forum olayına girdikleri için teşekürü borç bilirim.. designer ından çaycısına tüm ekibe nice başarılar dillerim..
genel yayına yönetmeni cahit binici beye de "kim yapacak bunu kim yapacak bunu caho yapacak bunu caho yapacak" derim . sevgi ve saygıyla
3 yaşında bir arkadaş
ben bu oluşumu yaratan ve sahiplenen bütün herkese teşekkürler ediyorum.yoğun iş temposundan beni uzaklaştıran algılarıma genişlik kazandıran bu işe emek sarfeden değerli fikir insanlarına,özellikle Cahit ve Özgür'e ellerinize sağlık !kapşona sevgiler,ondan daha çok yazı bekliyorum
You need to log in to post a reply.