Skip to content

izmirden öölesine

7 replies · 448 views

RE
requiem
5 posts
Sep 10, 2002, 09:47 PM#574

izmirden öölesine

dokuz eylül üniverstesi güzel sanatlı öğrencilerinin bi kısmı çekmece film isimli yeni oluşturulmuş bir çatı altında toplandı..kendi halinde ve kendi haline gelmek isteyen hatta hunharca bu uğurda koşan insanların naif çabasından sizleri haberdar etmek bir boyun borcu oldu..kaldı ki,hiç ses seda yok denen izmirde körfez artık kokmuyor..demem o ki..kapın filmleri gelin..ya da imkan yaratılsa çekmece film toplu gösterimi edirneden ve izmirden sonra 26 plaka şehirde de yapılsa:))biz sizle tanışmak isteriz ''kısa''ca..

Martin Mystere
Martin Mystere
1,621 posts
Sep 10, 2002, 10:02 PM#575

ayrıntılı bilgi isteriz. nedir ne degildir anlamis degiliz. festival mi bir cesit.. burada da bir tane yapmislardi elemanlar. ondan farki nedir?

AN
Anonymous
743 posts
Sep 11, 2002, 01:17 PM#581

26'da zaten böyle bir organizasyon yapılıyor. sitede anadolu üniversitesi kısa film şenliği başlığı altında kapsamlı bilgi de yer almakta. bu konuyla ilgili genel yayın yönetmenimiz cahit binici beye e-mail atmak ve kendisine daha ayrıntılı bilgi vermek tahminim yararlı olacaktır. kendisinin konuya gerekli alakayı ziyadesiyle göstermekten büyük keyif alacağına eminim.

YA
yahoo
1 posts
Nov 26, 2002, 09:26 AM#1085

çekmece'yi biliyorum.ben de deu gsf'de okuyorum.Özellikle sinema bölümünde bir sürü odunun olduğu okulumuzda hakkikaten büyük işler yapıyorsunuz.çalışmalarınıza ara vermeyin.Ama son film de Serkanı hasta edicektiniz haberiniz olsun.. :)

CA
Cahit Binici
Administrator
111 posts
Nov 26, 2002, 07:09 PM#1091

Bir kac gun once 3. Uluslararasi Izmir Kisa Film Festivali'nin davetlisi olarak Izmir'deydim. Festival ile ilgili izlenimlerimi bir yaziya donusturmekle mesgulum bu gunlerde. Organizasyonda emegi gecen herkesi buradan kutluyorum. Tebrikler. Izmir tayfasinin festivali kacirmadigini umuyorum. Atrintili bilgi www.izmirkisafilm.org adresinde.

SO
SOLAS
236 posts
Jan 25, 2005, 09:29 AM#17230

Giderek daralan alanda 5 senedir israrla paslasma sürdürülüyor sanirim.izmir kisa film festivali 5. yilini da geçti acaba izleyip bir_eyler yazacak olan yok mudur oralarda?
Yine buna paralel olarak eskiye oranla daha fazla festival yapilmakta çesitli gruplarin(akbank,fida film vs.), festivallerin(ankara,!f vs.) ve üniversitelerin yaptigi bunca festivalden eskisi kadar haberdar olam1yoruz sanirim ilgilenen insan sayisi azaliyor her ne kadar festivale katilan film sayisi artsa da sanirim herkes kendi filmi ni izleyip çikiyor ortamlardan...

DO
dopey
914 posts
Jan 26, 2005, 02:53 PM#17315

kısa film olayı ülkemizde hiçbirzaman parlamayacak sanırım...

SE
SENARİSTT
36 posts
Jan 30, 2005, 12:17 AM#17414

SENARİST/ÖYKÜCÜ.............

merhaba arkadaşlar...
az evel, bir siteyi ararken, şans eseri burayı buldum...
ben 29 yaşındayım, öykücüyüm, onlarca öykü yazdım, bunlar edebiyat dergilerinde çıktı birçok sitede...
kitabımın çıkıyordu, bir kızgınlığa kapılıp yayıneviyle ipleri kopardım...
bir gençlik romanı yazdım...çocuk öyküleri yazdım...büyükler için öyküler yazdım...mizah öyküleri yazdım...sanat konulu öyküler yazdım...araba konulu öyküler yazdım...
bu aralar şunu yapıyorum, nette bir şair arkadaşla tanıştım, güzel bir insan, onun kitabı çıkacak, birlikle onun şiirlerini gözden geçiriyoruz, ben bir tür editörlük yapıyorum şiir kitabına...
internette yayınlanan bir öykümü arkadaşın biri okumuş, sonra onun reklamcı olduğunu, birçok yapımcıyı vs...tanıdığını öğrendim, o öyküm sayesinde bir insan kazandım, ona birkaç senaryomu yollayacağım, o da benim ulaşamadığım insanlara gösterecek...
bir televizyon kanalıyla iş yapıyordum, iki senaryom çekildi, uzun zamandır aramadılar, diziyi de yayından kaldırdılar...
birçok türde senaryolar yazdım, sitkom, gizli dünyalar tarzında....
bu konularla ilgili görüşmek isteyenlere çağrı yapıyorum, yapımcı yaönetmen vs...bir şeyleri paylaşmak isteyen, soru sormak isteyenlere de açığım...
benim elimde çok işe yarar senaryolar, şeyler, bir dünya şey, bir kıyamet şey var........................
beni msnden bulabilirsiniz...........
romanci55@hotmail.com

You need to log in to post a reply.