yardıım! ntv'nin reklam müziği?
8 replies · 281 views
yardıım! ntv'nin reklam müziği?
arkadaşlar kafayı yemek üzereyim: ntvnin yeni reklam müziği nedir hangi şarkıdandır? bilinen bi şarkı ama bikaç saniye sürüyo, çıkaramadım bi türlü,böyle giderse geceleri uyuyamıcam. bi yiğit çıkar mı söylicek. yardım edin şu fakire.
Reklam müziği olarak hangisini kastettiğini tam olarak anlayamadım. Benim bildiklerim şunlar; Hava durumlarında çalan parça Antonio Carlos Jobim'in bir bestesiydi sanırım. Saat başı gösterilen yayın akışlarının arkasında çalan ise Yanni'den A Love For Life... Benim de kişisel favorim olan sonuncuyu aşağıdaki adrese upload ediyorum:
usta, reklamlar başlarken ve biterken hani bikaç saniyelik şöyle şehir görüntüleri, arabalar falan oluyo ya ntvde, orda azıcık çalan müziği kastediyorum. hani geçen sene falan bi ara cure'un lullaby şarkısının girişinden bikaç saniyeyi kullanıyolardı.
ntv'deki bir arkadasimi aradim. izinliymis. yarin ya da obur gun isbasi yapinca ogrencek ve bana iletecek. hatta kendisi de buraya uye olarak muhabbete takilacak.
reklam jeneriginin muzigi ntv icin ozel olarak hazirlanmis. herhangi bir sarkici ya da gurubun degilmis.
You need to log in to post a reply.