Turk korku filmi?
8 replies · 658 views
Turk korku filmi?
gecenlerde tv'de bir haberin sonlarına denk geldim. bir türk yonetmen korku filmi çekiyormuş şu sıralar ve sanırım epey de iddialı bu konuda. adı neydi, kim çekiyordu bilemedim. bir bilen varsa bi zahmet bilgilendirirse cok güzel olur..
iki dünya arasında filminden hala ses çıkmadı.ben halen merakla bekliyorum.dün sinematürk te 53 yapımı drakula istanbuldayı izleme fırsatı buldum.ne zamandır arıyordum bu filmi.bundan elli yıl önce bugün yapılamayanı onlar yapmış ya diyecek kelime bulamıyorum.şimdi bile masraf olur diye kullanılmayan bazı teknikler o günün kıt imkanlarıyla kotarılmış.gösterilen emeğe hayran oldum...
Orhan Oğuz'un da Aralıkta vizyona girecek "Büyü" adlı bir filmi bekliyor bizi. Bir korkusever olarak bu türden filmlerin komik olmadan çoğalmasını istiyorum.pure horror.
hersey bı yana bence ılk korku fılmı tarkan serısıdr!nedenmı?ordakı erol tas ve sılah arkadaslarının bır hun kızına tecavuz ederken cıkarttıkları nuhaha nidaları!her ızleyısımde ıcım urperıyor!allasen sızede olmuyormu?saka bı yana "okul" fılmı bence basarısız!bır ılk olabılr ama daa ıyı olmalıydı!ne bılıyım plastık bı orumcek koymaktansa daa farklı bı sekılde verebılırdı o korkuyu!yannısmıyım?
Ya başlıkta hata var filmlerin uyruğu olmaz.. Hindistanlı Aksiyon filmi ya da Gaziantepli Kısa Film yoktur.. Türk yapımı korku filmi olacaktı..iyi akşamlar
You need to log in to post a reply.