yerli klip
4 replies · 170 views
yerli klip
tooman yeni klip çekmiş, güzel bi gün diye. ilk izleyişimde üzerime bi gösterişçilik dalgası boşandı gözlerim ıslandı. sora vj hanımkızımız klibi sinan çetin çekti diyince, "haa o yüzdenmiş demek hay allah!" dedim. bu arada bunlar *romantik* diye bişey çektiydi asırlar önce hala bekletiyo bay çetin,çıkmadan kült olmasını falan beklio heralde. tabii bi de tha bank(a) var.
Last edited: Sep 20, 2004, 01:19 PM (3)
izlediğim en kötü videoyu düşündüm ve pek zor olmadı bulmak.çok gerilere gitmeye gerek yok,doğuş adlı maymunun yemin ettim diye bi klibi vardı önceki sene, bazı kanallar alay etmek için falan koydular. doğuş yolda karşısındaki kameraya bakarak yürüyo, şarkı duygusal falan gibi bişey olduğu için galiba, kendini kaybediyo bu, soyunmaya başlıyo. gömleğini çıkarıp yere fırlatıyo falan.ama en komiği ayakkabılardı ya. insan nasıl bir hissiyatla botlarını çıkarıp fırlatır. birini de kameraya doğru atıyodu.
ha bi de klip boyunca altta köşede 'deja vu version' yazıyodu, bunu anlayan varsa yazsın lütfen.
en kötüsü bakışlardı ama,arada kamera yüze yaklaşınca, abartmıyorum ki hayatımda bi canlının suratında gördüüm en iğrenç bakışları yolluyodu, yalandan ağlamaklı. şimdi o 'duygulu' bakışı, o dudakların halini falan tasvir etmek isterdim burda ama kelimelere dökmek namümkün. bu akşam moralim pek bozuk zaten bi de aklıma doğuşun o meymenetsiz suratının aldığı hal geliyo, gülemiyorum da,iyice çöküyorum.yeter yazamıcam daha.
You need to log in to post a reply.