Televizyon Milleti
10 replies · 377 views
Televizyon Milleti
programı izleyebilen var mı?
benim ilk defa bu haftasonu dikkatimi çekti, 90 orhan'ın dramına biraz bakabildim...
fikir orjinal (şok vari) ama prodüksiyon daha kaliteli olsa daha başarılı-inandırıcı olabilir gibi. yine de atv'yi arayıp "ne olucak şimdi" gibilerinden sorular soranlar varmış...
cok bayat bir "medyaya icerden elestiri" tribi bence. ben bir iki bolum izledim. aman allam, o ne simgesellik, o ne imgeler oyle! ibrahim sadri medya sairi olma ozelligini medya elestirisi icin kullanmaktan cekinmemis. benim izlemdigim bir bolumu gecen birisi anlatti. guzelmis.guya bjk'li eski bir topcunun enterasan hikayeleri üzerine galiba.
ibrahim sadri gibi luzumsuz bir insandan luzumsuz bir tv programi.
ben de bir kere izledim,bu arada haberim yoktu programın formatından ali sunal konuktu falan.yaw herkes sudan bahanlerle kavga ediyor,stüdyoyu terkediyor,böle asabiyet hakimdi programda,dedim noluo!
2. bir a-takımı vakası falan mı sonra işte malum eleştiri falan filan.bu okan bayülgen in yaptiği olaya benzior.milyarlar alıp yaptiği programda medya eleştrisi:))) neymiş medya arkasında magazinel dünyayı medya dünyasını eleştiriomuş falan,okan bayulgen şimdi nerden aklıma geldi bilmiorum ama adamın yaptiği olaya kıl oluorum bir şekilde.3 sene zaga yı yapıpta ye sen parayı,araba al,ev al,restoranlarda karides ye,karı kız..
sonra sanki bir şeymişsin gibi programda zapatistalık yap,baskalarına bakarak dalga geç.bakın işte halimiz diye bi şeyler anlat,sonra da zaten benim ilk programımda da format buydu diye salla babam salla.
bunlara kanacak kadar avanak var mı lem bu ülkede?
var mı ki?
kafakoparan sürekli topicleri karistiriyorsun.
okan bayugen tartismasi icin mesajini buraya almani tavsiye ederim, dirlik ve düzenlik icin:
kafakoparanın "okan bayülgen" hakkında söylediklerine kısmen katılıyorum yaptığı bir tutamcık medya eleştirisi ona bir itirazım yok iyi ve hoş ama bunu yapış tarzı pek hoşuma gitmiyor..en azından etkilki olmuyor yaptığı eleştiri..
bu "televizyon milleti" denen program hangi kanalda hangi gün ve hangi saatte acaba pek tv ile ilgilenmediğimden bu aralar karşıma çıkmadı...
bi kere ibrahim sadri gibi biriyle, medyadaki nadir zeki heriflerden birini karşılaştırmak baştan yanlış. belli bi sistemin içinden o sisteme karşı bişeyler yapmak da sözkonusudur, hatta günümüz şartları göze alındığında tek etkili yol olarak bu kalmıştır bence. ben Bayülgen'in hala ciddiye alıcak kadar avanağım.
tvde eleştirel takılmaya çalışanlardan beni en kıllandıran beyaz. yani senin kültürel anlamda, o alay ettiğin tikilerden çok da fazlan var mı?
Last edited: Dec 22, 2004, 06:54 PM (1)
dün ilk defa seyrettim bu programı ...ilk başlarda afalladım ne yapıyor lan bunlar diye daha sonra olayın bir parodi bir nevi medyayla alay etme olduğunu anlayınca hafiften adamları takdir ettim çok iyi oynamışlar....ama yinede biraz uyuz oldum özelliklede ibrahim sadriye...
You need to log in to post a reply.