Skip to content

Van Helsing

6 replies · 83 views

HE
herrrender
148 posts
May 11, 2004, 02:11 PM#11666

Van Helsing

Van Helsing

Sanki bir digital effect firmasının demosu gibi bir film.

Last edited: May 12, 2004, 09:01 AM (1)

YO
yojimbo
Private Joker
1,020 posts
May 11, 2004, 02:13 PM#11667

van helsing...
bence biraz abartmislar olayi. filmi izlemedim ama fragmanlar "su kaçirdik" diye çiglik atiyordu.

pan
pan
Forum Manager
2,664 posts
May 11, 2004, 02:16 PM#11669

van helsing'i izledim. league of extraordinary men, underworld kategorisinde başarısız bir film olduğunu düşünüyorum. efektler için çok para harcanmış ama hikaye çok zayıf, oyuncular dökülüyor. hugh jackman en iyi performans gösteren oyuncuydu diyebilirim. kötü adamı oynayan richard roxburgh, tipiyle ilgi çekici olmuş. ama o da kötü oyunculuk konusunda ve gary oldman'la karışık willem dafoe taklidi ile vasat kalıyor. çok fazla söylenecek şey yok. bence kötü bir film.

FI
fiction
365 posts
May 12, 2004, 07:01 AM#11700

"van helsing" bence mükemmel bir film ...tamda istediğim tarzda eğlendirme katsayısı zirveye vuran film ...boş yere para harcanmamış filme bence bütçesinin hakkını fazlasıyla veriyor ...film tam bir görüntü ve ses efekti bombardımanından oluşuyor kaliteli bir salonda izlemek çok daha keyifli kılıyor...yalnız bünyesi zayıf olanlar filmden rahatsız olabilir ben bile yer yer kulağım aşırı ses ten çınladığını hissettim ...oyunculuklarda bence filmin havasına uygun ...hikaye ise türün alışılmış örneklerinden farklı bir hikaye ...yönetmen bir nevi bir harman yapmış...kısaca bence çok keyifli ve iyi vakit geçirilebilecek bir film....son dönemde bu türde gerçekten güzel filmler karşımıza geliyor..."blade 2","underworld", ve "van helsing" devamının gelmesi dileğiyle...

EL
eliza bennet
396 posts
May 12, 2004, 07:23 AM#11704

Van Helsing Çok sıkıldım ben bu fimde. Hangi filmde ne varsa dolduralım, bilgissayar efektlerinide bol tutalım gerisini koyverelim mantığıyla çekilmiş bir film. Senaryo dökülüyor, oyuncular averajın altında (Hugh Jackman karizmayla işi götürüyor- zaten senaryo öyle fazla rol yapmayı gerektirmiyor, bir takım pozlar vermesi yetiyor adama). James Bond'tan tutun, Vampire Hunter D (filmin ebnce tek güzel olan yanı H.Jackman'ın kostümünün oradan "esinlenmiş" olmasıydı), Frankenstein, Kurtadam ve Dracula'ya kadar ne kadar movie myth varsa adam elden geçirmiş. Ve de evet tam da Yojimbo kardeşimin ifade ettiği gibi su kaçırmış.

Ha, Mumya Dönüyor filmi gibi filmler size hitap ediyorsa (ve tabi mumya yerine doğa üstü yaratıkları koyun) ve sinemayla fazla ilgili olmayan 13 yaşında biriyseniz falan biraz da çekinerek tavsiye edebilirim. Aksi halde ne vaktinizi ne paranızı harcamayın bence. Ama vcd'si filan çıkınca acayip drinking game malzemesi var o yüzden alınıp keyifli vakit geçirilebilir onu da belirteyim.

FI
fiction
365 posts
May 12, 2004, 07:56 AM#11710

eliza bennet wrote:
Van Helsing
Ha, Mumya Dönüyor filmi gibi filmler size hitap ediyorsa (ve tabi mumya yerine doğa üstü yaratıkları koyun) ve sinemayla fazla ilgili olmayan 13 yaşında biriyseniz falan biraz da çekinerek tavsiye edebilirim. Aksi halde ne vaktinizi ne paranızı harcamayın bence. Ama vcd'si filan çıkınca acayip drinking game malzemesi var o yüzden alınıp keyifli vakit geçirilebilir onu da belirteyim.

aklı başında 20 yaşında biri olarak ve sinemayla küçük yaştan beri tutkulu bir sekilde ilgilenen biri olarak ben filmi çok beğendim..."avrupa sineması" olsunda bok olsun mantığında biri değilim ...yeri geldimi "hollywood" filmlerindende büyük keyif alırım ...bence bir çok kişininde sırf yüksek bütçeli bir film diye bu filme karşı çıkmasıda çok mantıksız ....bu filmi eminim benim gibi bir çok kişide sinemada seyredip sevicektir.... kalkıpta gitmeyin bu filme vcd izleyin paranıza yazık demekte çok afadersin ama aptalca geliyor ...filmi beğenmemene diyeceğim bir şeyim yok ama ama böyle aptalca yönlendirmelerdede bulunma...ez azından filmi seyretmeyenlerin yersiz bir önyargıya kapılmasına neden oluyorsun...

CE
Cevat Kelle
174 posts
May 12, 2004, 01:53 PM#11736

Van Helsing
"Film için tek bir şey söyleyeceğim (eski konuşmaları referans alarak) filme ya sinemada gidin yada hiç izlemeyin. Çünkü filmin sizi etkileyebileceği tek nokta efektleri. Evinizde orjinal DVD'de bilmem kaç höparlörlü ses sisteminiz yoksa filmden zaten hiç bir şey alamayacaksınız. Dolayısyla filma gitmeyin ama VCD'de izleyin görüşüne katılmıyorum. Bu sefer de VCD'ye boşa para vermiş olursunuz."

Dedi Cevat Kelle :)

You need to log in to post a reply.