The Day After Tomorrow (Yarindan Sonra)
4 replies · 23 views
The Day After Tomorrow
independence day,armageddon ve deep impact gibi döküntülerin yanında bu film bence başarılı,uzaylı istilasıymış göktaşıymış gibi uçuk konulara girişmiyor...daha global bir soruna değiniyor ve izliyenleri bilinçlendirmeye çalışıyor filmin karekter anlatımı "hollywood" vari olsada yinede ele aldığı konu açısından ve gerçekçi efekttleriyle izlenmeyi hakediyor...
Last edited: Jun 01, 2004, 12:45 PM (1)
The Day After Tomorrow Efektler çok güzeldi, Los Angeles twister görüntüleri esnasında bir ara film seyrettiğimi bile unutmuşum, bu da herhalde bir Emmerich filmi için söyleyebileceğim en pozitif şeydir.
Tabi evsiz adam ve köpeği, kendini feda eden karakterler, ayrılan aileler vs. tarzı felaket filminin olmazsa olmazları aynen yerli yerindeydi ve senaryo çok kötüydü ama görüntüler için büyük ekranda izlemeye değer. Ev sinemasında aynı keyfi almak mümkün olmaz sanırım.
Th Day after tomorrow için kendi klasmanında fena değildi diyebilirim. Ben çok daha kötüsünü beklediğim için da bu kanıya varmış olabilirim. Mantık hatası aramak için izlerseniz yüzmilyonlarca bulabilirsiniz, mesela yönetmen independence day de tünelde sağa sola sapınca arkadan gelen ateşin insanları yakmayacağını düşünüyordu, anlaşılan o ki soğuk için de aynısını düşünüyor. bir de adamın babası sağlam yürüdü be taa newyork'a...
yarindan sonraya gittim gecen aksam. hic bir beklentim yoktu. tamamen can sikintisindan. siradan bir film. fakat efektler cok guzel yine.. hop oturup hop kalktim izlerken. evet mantiksizliklar silsilesine deginmiycem... fakat bir cok yerde baya sesli sesli gulmekten kendimi alamadim. cevreci duygularin saha kaldirilmasi da filmin olumlu tarafi... icine ettik dunyanin.. ben cok tirstim bu ekolojik dengenin iyice bozulmasindan. allah sonumuzu hayir etsin.
You need to log in to post a reply.