sinefil ankara
11 replies · 389 views
sinefil ankara
BiradeR Sinefil ankara topluluğu yok mudur bea ? Eğer varsa istekli yapsak bir şeyler. Hiç olmazsa aynı telden muhabbet yaparız. Bay bayan hiç farketmez yeterki muhabbet ve sinema olsun... mutlaka cevap bekliyorum
hade eyvallah.
ben ankara'da part time bulunmaktayım. sinefillerle tanışmayı pek istemekteyim.
ben ankarada degilim ama ankara bulusmasi olsun derhal gelebilirim... hatta sinefil yetkililerinden yetki alarak gelirim. 3, bilemedin 4 saatlik mesafedeyim sunun surasinda. cagirin yeter...
Ankara'dayım her türlü görüşmeye varım.
İŞTE HABER
HERKESE MRB...
SİNEFİL ANKARA' YI YARATMAK İÇİN İLK ÇALIŞMALARI YAPALIM. BEN ŞU AN ANKARA' DAYIM. ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BULUŞMAYI GERÇEKLEŞTİRELİM DİYORUM. GELEBİLECEKLER MUTLAKA GELSİN. BU ARADA BULUŞMA YER VE GÜNÜNÜ AYARLAMAK İÇİN MSJLARINIZI BEKLİYORUM. KİMLER NE ZAMAN UYGUN ? BAY VE BAYAN HERKESE DUYURULUR...
printerson kara kuvvetleri komutanliginda askerlik yapiyor. orduevinde bulusun hem daha ucuz olur hem de asker ziyaretini aradan cikartmis olursunuz diyorum.. ankarayi sinefil icin deplasman olmaktan cikaralim arkadaslar.
abi ne ordu evi, herkesin yaninda emekli pasa yok senin gibi. kart falan lazimdir giris icin, beni saclarim uzun diye almiyolardi mesela ordu evlerinde tegmen arkasimla falan gittigimde.
hay allah, bu kadar ciddiye alacagini sanmiyordum oneriyi...
ben de burada ciddi ciddi bulusma ayarlamaya calisan insanlarla tasak geciyor olacagini sanmiyordum.
abi pardon, bu kadar alingan olacagini bilmiyordum. sen alinganlik konusunda asmissin. buluttan nem kapmissin. neyse artik..
You need to log in to post a reply.