Orbital
7 replies · 253 views
Orbital
Başka bir evrenden geldiler,
ve artık evlerine dönüyorlar
8 Temmuz'da Orbital'ı canlı izleyeceğim diye günden güne daha fazla heyecanlanıyordum ama bugün öğrendiğim şeyle heyecanım patladı. Afişlerde falan hep Son Konser diye görmüştüm ama işin aslına dikkat etmemiştim hiç.
Orbital müziği bırakıyor millet. 8 Temmuzdaki konseri izlediniz izlediniz, izlemediniz; bi daha asla orbital'ı canlı izleyemeyeceksiniz.
Bu dahi iki kardeş son konserlerinde en ünlü parçalarını muhteşem bir görsel şölenle sunacaklarmış. Kaçırılmaması gereken bişey bu.
İstanbul konseri için bir web sitesi de hazırlanmış.
http://dinamo.fm/orbital/
henüz diil
bu konser kacmaz... geliyorum!!
asla unutamayacağım bu geceyi. o kadar iyilerdi ki kendine güven sorunları yüzünden asla dans etmeyen bana bile dans etmeme gibi bir seçenek bırakmadılar. deliler gibi tepindirdiler beni ama yetmedi tabi. daha çalmaları gereken bir sürü şey vardı. son konserdi bu, bu kadar kısa sürmemeliydi, technologique park çalınmalıydı, the saint çalınmalıydı, tension çalınmalıydı, style çalınmalıydı...
ama yine de harikaydı...
ruya gibi konserdi. sinefilden 4 kisi oradaydik. cok eglendik, zaman zaman transa gectik. icmeden sarhos olduk. ama tadi damagimizda kaldi. bekledigimiz sarkilar bir turlu gelmedi.
bis icin karizmasini ortaya koymayarak gerekli destegi vermeyen yojimbo'ya selam olsun bir de yaziklar olsun...
You need to log in to post a reply.