Fanzin Arıyorum.............
1 replies · 610 views
Fanzin Arıyorum.............
;) Herşeyden önce kısa-ca bir tebrik gönderiyorum,forumun bu son hali için..Ellerinize sağlık arkadaşlar:)
Çoktandır diğer üniversitelerde aktif olarak çıkan bir sinema fanzinin olup olmadığını öğrenmek istiyorum!!Eğer farklı okullardan(okullu olma şartı aramıyorum ha:) ),sinema fanzini çıkaran arkadaşlar varsa bana lütfen ulaşsınlar...Geçen dönem bir girişim halinden kurtulamıyan ve ilk sayısından sonra çeşitli sebeplerden çıkaramadığmız fanzin için bir ön araştırma yapmak istiyorum...Hatta gönderebilecek olan varsa,yol parasını vermek kaydıyla ,elime geçmelerini istiyorum::)Özel mesaj halinde yollarsanız daha iyi olur,bu konu hakkında fazla yer kaplamamış olurum :P
pai pai herkeslere:)
N-one :D
anadolu universite'sinde ben boyle bir fanzine rastlamadim. ancak bir kac basarisiz girisim olmustu hatirladigim kadariyla. beyoğlu atlas pasajinda bir kac sinema fanzinine rastlamistim. mesela sine-aksak diye birsey var. cem bak. cikartiyodu galiba. elimde onun bir sayisi var. her sayida farkli ve tek bir konuyu inceliyodu o fanzin ve epey iyi yazilardi. bence atlas psajını bir gezin derim. orası her türlü yeraltı neşriyatın merkezidir.
You need to log in to post a reply.