Coupling
12 replies · 568 views
Coupling
Tekrarlarını izliyorum, gelmiş geçmiş en başarılı ingiliz komedilerinden...
ben de acikca soyluyorum daha bir bolumunu bile izlemek kismet olmadi. oyle bir gazladinizki bu forumda diziyi altust olmak istemiyorum.
alt üst olacağından eminim (farklı anlamda), coupling adamı alt üst eder :)
bölümün ana konusunu ve olayı tam hatılamamakla beraber aklıma hep aynı espri geliyor:))
şimdi elemanlar halıcı desenci gibi bi yerde,kataloglara bakıyorlar.
aaa bu mu güzel şu mu güzel bilmem ne mağazada çalışan bir de müdür de var.herkes desenler hakkında yorumunu söylerken birden şifre çözücü üstten devreye girior.
mağazada çalışanlar ve elemanlar aslında desenler hakkında bi şey sölerken şifre çözücü sayesinde penislerinin boylarından bahsedior.sonra müdür gelio ,bakın benim ki tren gibi falan diyo hede hödö:))
bir de geçen gün tekrarlarda gördüğüm bölümde de herkes jeff e patrick le beraber tuvalete gidip penisine bakmasını istiyordu,izleyen hatırlar:)
senaryo kimin bilmiorum ama harbi züper dizi:)
finito.
hangi günler kaçta oluyo bu. yakalayamadım ben.
hastasıyla çıkan jinekolog için steve'in "sonuna göz attığın kitabı okumak gibi" demesi beni benden aldı. alien ve john hurt konusuna bulaşmıyorum bile. coupling coupling coupling.
igiliz ve komedi....hayatta bütünleşmeycek olan iki şey olarak bilirdik
ama dünyada neler oluyor....ya gerçekten oliver oturmamış nerdesin jeff dedirtiyor ama diziye bütün olarak bakınca gerçekten çok güzel ya....
çok zekice ve doğal yazılmış bir senaryo olarak görüyorum ben dizinin senoryosunu.....
Ben Jeff'siz bölümlerini hiç izlemedim bile -
You need to log in to post a reply.