MARLON BRANDO
12 replies · 381 views
borç içinde ölmüş- oğlu yüzünden banklara 20 milyon dolar kadar bi borçlanmış.. sıkı aktördü. yalnız zıbıttı biraz kendisi son zamanlarında. öyle yaşam herkese nasip olmaz.. en iyi filmi konusunda viva zapata, ile apocalypse now mıdır karar veremedim. ama kesin bu ikisinden biridir.
ne aktor du be sinemanın kucuk heykel olmadıgını bilenlerdendi bi bak simdi millet oscar icin gotunu wercek biri seviserek oscar alır digeri zırlayaya zırlaya birisinin hakkı yengidigi icin alır yok bole bisiy ama nasılda gondrmi oscar torenine kızıl derili kızı ve o da nasıl reddetmis salalk heykeli iste bdur gercek sinemacı gerisi yalan walla aglayasım geldi huzur icinde yatsın
bence gelmis gecmis en iyi oyuncular siralamasinda benim icin hep ilk ucte olan bir oyuncuydu. olum haberini alinca icim ciz etti. cok kotu hissettim gercekten. cok severdim kendisini.
yaslandiginda, götü göbegi saldiginda bile hic kasilmadi. hayatla oynamayi sürdürdü. rahat adamdi. rahat uyusun... allah rahmet eylesin.
büyüksün baba!
the_0ne wrote:
ne aktor du be sinemanın kucuk heykel olmadıgını bilenlerdendi bi bak simdi millet oscar icin gotunu wercek biri seviserek oscar alır digeri zırlayaya zırlaya birisinin hakkı yengidigi icin alır yok bole bisiy ama nasılda gondrmi oscar torenine kızıl derili kızı ve o da nasıl reddetmis salalk heykeli iste bdur gercek sinemacı gerisi yalan walla aglayasım geldi huzur icinde yatsın
bir yerde okumuştum marlon brando reddettiği o oskarı daha sonra akademiden almak istemiş ama vermemişler...ayrıca törene gönderdiği o kızılderili kız da gerçekten kızılderili değilmiş...valla ben böyle okudum doğrumu bilmiyorum.....
kendisi oyunculuğu ile filme çok şey katardı vasat bir filmi bile kurtaracak düzeyde bir oyuncuydu ........pariste son tangoda'ki o depresif halini hiç unutamam...izlediğim en iyi filmi ise ........" on the waterfront"
ilk kez jor-el olarak izlemiştim bir pazar sabahı. ne büyük bir adam olduğunu yıllar sonra öğrenmiştim. başımız sağolsun. böyle biri daha çıkacak mı acaba zaman içinde...
Eski topraklar
Eskiler gittikten sonra yerleri dolduracak adamlara bakıp değerlerini daha iyi anlarım.Anam değildir, babam değildir ama gariptir üzülürüm.1 gün içerisinde 5 filmini seyreder yaşlanışına tanık olurum.Gençliğini görür nasıl hwoodu kasıp kavurmuş namussuz derim.Apocalypse know nihayet gerçekleşmiş perde kapanmıştır.
hadi beah ben bu kadarını hic duymamitim onu ben iice bi ogerneyim sonra size ogrendigim kadarrıyla dogru weya yalnıs derim ama şnanasim gelmiyor yazdiklariniza walla ama belkide dogrudur ben cok sewdigim icin belki de hic kotu taraflarını okumamisimdir yine de saolun
ya walla dogruymus aldıgım haberleri duyunca cok uzuldum onun gibi bir devin boyle bir sekilde olmesi walla cok zor godfather da o bagırma sahnesi hala aklımdan cıkmıyor cogu zaman sırf o sahneyi acar izlerim oradaki performans gercekcilik baska hic kimsede yokrut herhalde de olmaz ama cok buyuk birini kayybettik boyle bi daha zor gelir
You need to log in to post a reply.