Skip to content

I Can 2004 sonuçlandı

7 replies · 259 views

HE
herrrender
148 posts
Jul 08, 2004, 09:02 PM#13012

I Can 2004 sonuçlandı

http://www.i-can.bilkom.com.tr/ican\_2004.html

Müzik dalında verilen ödüllerde üçünçü olan parça rezaletti.İkinci olan parça ise birinci olmalıydı.

Gelelim kısa film dalındaki ödüllere:
üçüncü olan film evli bir çiftin birbirlerini aldatmaları ile ilgiliydi.vasat buldum

İkinci olan film ise okulda yan sırasında oturan kıza aşkını iletmeye çalışan bir gencin hikayesiydi.Dialog yoktu.Kurgusu iyi elemanların.Birinci olmalıydı.

Birinci olan film ise apartman zillerinde bulunan kameranın karşısına geçip film çekmeye çalışan 3 tane 9-10 yaşlarındaki çocuklar ile ilgiliydi.Finalinde koptuk gülmekten.Çünkü zillerde bulunan kameraların kayıt özelliği olmadığını öğrenince bir fabrikanın hareketli kamerasının önünde bir sağa bir sola koşturarak filmlerini çekmeye çalışıyorlardı.

Çok kötü bir barkovizyon ekrandan seyrettik filmleri hemde ufacıktı.

Eminin sinefilciler arasında konuyla ilgilenenler vardır.Yarışmaya kesin katılsınlar.

Bu arada verilen tüm ödüllere müzik ödülü yazmış organizasyon.Yani film dalında ödül kazananlarada müzik ödülü verildi.Sinan Çetin farkettide ortaya çıktı yoksa seyircilerin bilmesine imkan yoktu.

Ayrıca açıkbüfe sucuk salam ve soslu makarna vardı. Hımm makarnanın sosu bir harikaydı.Patlayana kadar yedik.Ateşsuyu tükettik içecek fişleri ile.

Yarışmadan sonra Sibel Tüzün sahne aldı.Yakından inceleme fırsatı buldum.Kendileri çok güzel olmakla beraber benden uzun olduğunu görünce hayıflandım.Ertesi gün çalışacağımı hatırlayıp mekanı terkettim.

DO
dopey
914 posts
Jul 19, 2004, 06:51 PM#13265

ikinci olanlar sinefil foruma vakti zamanında takılan elemanlar- seyfi cem baskın binbir uğraşlar sonucunda elde ettiğ mini dv si ile çalışmalara devam edecek. tabi süründüğü okulu iktisadi idari bilimler fakültesinden fırsat bulabilirse tabi.

ahmet ise gevende ile çalıp söylmeye o da iibf den fırsat buldukça sanatsal ağırlıklı çalışmlarına devam edecek.

iibf ye rağmen yola devam etmek lazım -okul bi bok değil--

RE
remzi
59 posts
Jul 30, 2004, 01:40 AM#13578

keşke kurtarsak da kendimizi iibf'den, dopey de kaçış öykümüzü anlatsa size.. finansal tabloları analiz etmek ne kadar beyin hücresi öldürüyor, görmeden tahmin edemezsiniz.. göz göre göre aptallaşıyoruz..

Martin Mystere
Martin Mystere
1,621 posts
Jul 30, 2004, 12:03 PM#13588

bu ahmet gevendenin solisti ahmet di mi? bu arada gecen gun ugradigim eski okulumda (anadolu iletisim) rufles'in bir dizi reklam filmi ogernciler ve hocalar tarindan cekilmis. o fimlerden biri olan erdem "buyuk" gosterisli ile gevende ahmet'in oynadiklari reklam filmi cok komikti. eskisehir bambaska gorunuyordu tramvayla...

RE
remzi
59 posts
Jul 30, 2004, 05:37 PM#13601

evet, o ahmet gevende ahmet.. hatta bu bilgiyi vermişken www.gevende.com reklamı da yapalım.. başlı konusundan sapmamak için abartmayayım ama site yakında güncellenecek, forumla birlikte bu kez.. ayrıca martin, o izlediğin reklamın kurgusunda benim de parmağım vardı, beğendiğine sevindim.. bir hafta içinde sitemizi de ziyaret edin, finansal tablolar sınavı geçince güncellenicek.. kafayı yakmazsam bu sıcaklarda, iibf'de tabii.. bazı iktisat öğrencilerine sabır dolu bir hafta diliyorum.. kolay gelsin..

sermest
sermest
Private Joker
1,446 posts
Jul 30, 2004, 05:50 PM#13603

sağolasın al benden de o kadar...

Martin Mystere
Martin Mystere
1,621 posts
Jul 30, 2004, 06:13 PM#13604

konu kaynamasin ama gevende iyidir. acin bir gevende topici fuayeye derim ben... reklam olsun...

CA
caggins
472 posts
Jul 30, 2004, 09:54 PM#13605

bu yapılan aradarafıls reklamları arasında en iyisi oydu gerçi müziğini aklımda daha farklı canlandırmıştım ama böyle de olmuş bir de buyuk un böyle bir performans sergileyeceği aklıma gelmezdi.

You need to log in to post a reply.