Skip to content

CNBC-e ve Komedi Dizileri

11 replies · 384 views

CE
Cevat Kelle
174 posts
Jul 22, 2004, 11:10 AM#13352

CNBC-e ve Komedi Dizileri

CNBC-e deki diziler için yani yayın döneminde atak bekliyorum açıkcası yaz aylarında tekrarları izlemekten gına geldi.

FRASIER hakkındaki görüşümü zaten bu forumda daha önce de belirtimiştim.

KING OF QUEENS kimi bölümleri çok iyi (kayınpederli bölümler) kimi bölümleri ise sadece gülümseten bir dizi...

MALCOLM IN THE MIDDLE'a bir türlü ısınamadım. Sanırım dönüp benimle konuşan karakterleri pek sevmiyorum.

SCRUBS'da da durum aynı, o adam da dönüp dönüp bana bakıyor...

ACCORDING TO JİM ise en büyük hayal kırıklığım Belushi den çok ama çok daha iyisini beklerdim.

Bir tek COUPLING'e lafım yok 100. tekrarını da izlerim ne yalan söyleyeyim.

LE
lemosh
78 posts
Jul 22, 2004, 12:28 PM#13359

Malcolm in the Middle: bence cok komik bi dizi..( gerci ben bi tvkolik'İm)
icinde bi ton cocuk oyuncusuyla ve her cocuun da iyi yaratilmis karakterler olmasiyla da basarili bi dizi..dewey ne kadar komik bi cocuktur mesela, ya da reese..kafasinin sadece piclik yapmaya calistiini gorduunuz en az bi arkadasiniz, bi tanidiiniz olmustur heralde kucukken...seviorum yane...
Scrubs : bi aralar yine cnbc-e ekranlairnda gosterilmis olan "2 Guys A Girl and A Pizza Place" isimli diziden sonra bende bagimlilik yaratmis 2. komedi dizisidir. J.D isimli kararkterde bi cesit seytan tuyu olduuna oy birligi ile karar verilmistir. yan karakterlerinin de cok komik olduu bu dizide dikkat etmeniz gereken kisi TODD'tur.yardirir...

EL
eliza bennet
396 posts
Jul 22, 2004, 12:55 PM#13360

Re: CNBC-e ve Komedi Dizileri

Frasier'ı ben seviyorum - Niles beni çok güldüyor, Eddie, Martin, Roz, Daphne ne bileyim hepsine gülüyorum işte. Ben ilk yayınlandığında izleyememiştim o yüzden tekrarları bana baya iyi geliyor doğrusu.

Malcolm'un bence en iyi yeri jenerik müziği :) Frankie Muniz'e sinir oluyorum ben.

Scrubs'a itirazım yok - JD ve şeytan tüyü konusunda tamamen hem fikirim. Tekrarları izlenir mi bilmiyorum ama ilk izlerken keyif almıştım ben.

According to Jim ve King of Queens zaten birbirine acayip benziyor -(Şişko adam güzel kadın, kadının akrabaları ve adamın tuhaf arkadaşları)
İkisi de vasat bence.

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
Jul 22, 2004, 01:50 PM#13362

ilginçtir ben de hep malcolm'a neden böyle kötü bir müzik yapmışlar diyodum... malcolm iyidir, sıkılmadan izliyorum.

scrubs oldukca keyifli bi dizi. çok iyi espriler olabiliyor. bi de meslek ne olursa olsun iş hayatıyla ilgili dizileri seviyorum ben. dilbert'ın da hastasıydım zaten keşke yeniden başlasa.

according to jim gereksiz aslında ama alternatif olmayınca izlenebiliyor. dan aykroyd lu bölümler daha bi iyi...

king of queens according to jim'in ikizi gibi. aynı şey bunun için de geçerli ama daha bi izlenebilir kılan bir dan aykroyd yok...

frasier'a karşı bi önyargım var. sanırım ilk seinfeld'in yerine başladığından böyle bişeye kapıldım. daha hiç izlemedim, denk gelirse de kanal değiştiriyorum ya da başka şeylerle uğraşıyorum...

coupling zaten coupling.

AY
aytacsaka
67 posts
Jul 22, 2004, 07:58 PM#13368

valla bence malcolm harika. izleyipte gülmediğim pek olmuyo. :)

according to jim e de bayılıyorum. özellikle jim ve cherly (yanlış yazmış olabilirim) in kız kardeşi dana ile atışmalarına çok gülüyorum.

frasier ı millet nasıl çok sevdi anlayamadım (?). bir türlü ısınamadım. hiç komik gelmiyo.

king of queens e de pek ısınamadım ama izledikçe fena değilmiş gibi geliyo. ama benzer olmalarına rağmen ac to jim e bayılıyorum.

scrubs ı izlesemde olur izlemesemde. güzel bi dizi aslında. denk gelirsem izliyom.

coupling e zaten laf yok. :)

CE
Cevat Kelle
174 posts
Jul 23, 2004, 07:45 AM#13370

Dilbert mükemmeldi yaaa

pan
pan
Forum Manager
2,664 posts
Jul 26, 2004, 09:37 AM#13415

ben de bir Dilbert hastasıyım. keşke bir daha verseler...

CE
Cevat Kelle
174 posts
Jul 26, 2004, 11:06 AM#13427

Ya Dilbert'i yine yayınlasınlar ama bir gecede 4 dizi oynuyorsa 4'u de tekrar olmasın en azından ikisi yeni dizi olsun yaaa

EL
eliza bennet
396 posts
Jul 26, 2004, 12:17 PM#13432

Fraiser'ı seven bir ben varım galiba - Bana acayip komik geliyor, onun o kendini öven halleri, mükemmel aksanı, zevkleri ve kardeşi hariç çevresindeki diğer kişilerin bunlara tepkileri. Ne zaman izlesem yüksek sesle gülüyorum.

YO
yojimbo
Private Joker
1,020 posts
Jul 26, 2004, 01:12 PM#13438

enteresan.

NI
niyan
15 posts
Jul 27, 2004, 12:31 AM#13472

Malcolm: Hala aklıma geldikçe her sahnesine ayrı ayrı gülüyorum hatta şu anda da gülüyorum.

Coupling...

**According to Jim:**Aslında vasat bir dizi ama özellikle Jim'in çocuklarıyla ilişkisi olmak üzere güldürdüğü birçok yer var.

**Fraiser:**Ben de başlarda çok gıcık oluyodum. görünce direk değiştiriyordum. Daha sonra bir-iki bölümünü izleyince önyargılarıma rağmen oldukça güldüm. Şimdi de denk gelince izliyorum mutlaka.

**Scrubs: **Olsa da oluuur olmasa ne olur?

CA
caggins
472 posts
Jul 29, 2004, 12:32 AM#13558

Fraiser İYİDİR.

You need to log in to post a reply.