Richie Hawtin (aka Plastikman)
13 replies · 388 views
Richie Hawtin (aka Plastikman)
geliyor geliyor... 31 temmuz'da parkorman'da...
nasil bir hayal kirikligi yasadigimi anlatamam. park orman a ilk kez giden biri olarak giriste bilegimize vurulan -nedenini bilemedigim- damgalar sinirlerimi bozdu. ozgur insanlarin cilginca eglenecegi bir partiye gittimi sanarken bir anda 1984 teki gibi bir dunyaya dusmus gibi hissettim kendimi, epey sarhos oldugumdan da boyle bi trip yasamis olabilirim tabi.
park orman harika bir yermis ama keske cimenler gercek olsaydi demekten de kendinizi alamiyorsunuz. richie hawtin 02:00 de cikti sahneye, cok sikildik ve uykumuz geldi, oncesinde calan cem salman'i da hic begenmedim zaten ama richie hawtin'le muzige doyacagimizi hayal ederek disimizi siktik. sonra richie hawtin cikti nihayet. cem salman la karsilastirilinca cok iyidi tabi ama anladim ki benim muzigim degil calan. ben daha once dinledigim bir iki parcasini dusunerek kraftwerk benzeri biseyler beklerken "pure" trance cikti muzik. e melodi ve vokal olmayinca "dim tis dim tis" da bi yere kadar tabi. pitlamislar gayet memnun gozukuyorlardi, bunu da belirtelim.
gecenin adami isikciydi. peter parker'i kiskandiracak hareketlerle sahnede bi asagi bi yukari bi saga bi sola giderek yanmayan isiklari yakmaya calisti. kanimca karizmasi richie hawtin'den bile yuksekti ve lazer sovundan sonra izlenebilecek en iyi seydi...
valla gitmedime çok sevindim,ölee bi son anda gitmeme kararı verdim ki davetiyelerimi hayrına verecek kimseyi bile bulamadım.Elimde kaldılar.
O damgalanma olayı ile ilgil iolarak da ilk karşılaştığımızda bayaa bi kavga etmiştim,ama iş gereği içeri gir dışarı çık ,amnezi olan güvenlik görevlileri,her girişte kimliğini tekrar kanıtlamaya çalışmak falan bezdirdiler beni boyun eğdim.
hatta bi partide 3 damga yediğimi hatırlıyorum, 1. ,2. salon ve Vip bölümü için sonra 1 hafta damgalı inek gibi dolaşmıştım.
alternatifi bileklik,fakat 1 bileklikle içeri birçok arkadaş alma durumu var,deneyimle sabittir( 1 adet seloteyp'e bakar),o yüzden pek tercih etmek istemiolar.
ben damga diyerek zaten bilekliği kastediyodum, o kadar abartabileceklerini düşünmemiştim. oha önceden harbi damga mı basıyolardı. yuh artık.
var ya pumpkin ne diim sana ben artık.damga damgadır,bileklik bilekliktir.sen o kadar yaygarayı bileklik için mi kopardın.abi onların (özellikle tek gecelik eventlerde sürekli içeri-dışarı dolasıyosan bi fonksiyonu var) yoksa içeri girince çıkar at zaten.
gençklik işte.bizim başımızdan ne damgalanma olayları geçtii:)
şaka bi yana hala bazı org. firmaları damga kullanıyor,bazıları tamamen bilekliğe döndü.
durum içler acısı desene. bilim kurgu filmlerindeki hapishanelere giriyomuş gibi hissettim kendimi. "kontol merkezi, 24513 no lu izleyici olay çıkaracak bilekliğe elektrik verin" diyen bir güvenlik görevlisi görsem sasırmayacaktım. o kafayla insan ne triplere giriyo biliyo musun... çıkarabilmek için 30 dk uğraştım, çıkmıyo lanet olası :)
tamam,tamamm pumpkin sakin ol.geçti hepsi.güvendesin.
abi sadece alkol aldın di mi?
hmm zor bi soru. evet tabii ki :P diye cevaplamak yeterlidir heralde.
iii o zaman bi problem yok.geçici bi psişik sorun yaşıyosun.2 gün içinde hiç bişeyin kalmaz.geçmezse bu paranoyaklık durumları sana iki doz,huzurlu bir ortamda hiçbir insan evladıyla karşılaşmadan sadece klasik müzik dinlemeni öneriyorum.bak bişiciin kalmicak.
You need to log in to post a reply.