episode 3: revenge of the sith
11 replies · 225 views
hayırlı uğurlu olsun...
- Are you threatening me master jedi?
ağzımın suyunu akıttı bu fragman.
Lucas hayatının en stresli filmi ile ugrasıyor.20 yıllık ve 5 bölümlük hikayeyi burda toplayacak.Bakalım becerebilecekmi.Gerci ne cıksa kosarak gidip izleyecegiz.
ya ben dooku ile yoda'nın dövüşü yarım kaldı, bunda tamamlanacak diye heyecanlanırken fragmanda deyim yerindeyse palpatine tarafından tepelenen bi yoda görünce feleğim şaştı. yok yok, bu filmin ne kadar içine ederlerse etsinler yine de defalarca izlenir.
lucasarts yeni üçlemenin ilk iki ayağıyla daha şimdiden voleyi vurdu zaten.hele ki video oyun piyasasında her ay rafları yeni bir star wars menşeili oyun kaplıyor.saymaktan ben yoruldum onlar yapmaktan bıkmadılar...
ben bu üçlemenin ardından isterdim ki ilk üçlemenin devamı niteliğinde yeni bir seri daha izleyebilelim ama lucas bey daha bu projenin başlangıcında hayallerime veto yumruğunu indirmişti...
Ya şu "chosen one" meselesinin detayları nedir. Bildiğim kadarıyla star wars sagasında choosen one diye bişi yoktu, güç herkesin içindeydi. Ama tam emin değilim bu konuda ve bilmediğim detaylar da var.
Pek saygıdeğer majere ya da sayın fistandantilus tenezzül edip bizi bilgilendirseler bi zahmet, güzel olur, seviniriz.
bir majere bir fistandantilus değilim tabi ama şunu hatırlıyorum. evrende denge güç içindedir. güç herkesin içinde ve her yerdedir ancak bazen gücü anlayan ya da daha iyi kullananlar çıkar. ayrıca dönemsel olarak güçte kaymalar olur. bir dönem sith'lerin ortadan kaybolmaları da kesinlikle güçteki yalpalanmayı anlatıyordu. hatırlarsanız bunu dengeleyecek birinin geleceğine dair bir efsane vardı. işte güce denge getiren kişi de darth vader. yeterli olmazsa majere'i ya da fistandantilus'U devreye sokabilirim.
You need to log in to post a reply.