Nick Cave geliyoooooooooooooooooooo!!!!
14 replies · 426 views
Nick Cave geliyoooooooooooooooooooo!!!!
Yaaşasınnn,yaşasınnn.işte geliyo... bad seeds yok ama olsun ben buna da razıyım
Tam da "as i sat sadly by her side" çalmaya başladı. davetiye bulursam gelirim...
yahu heyecandan tarih yazmayı unuttum.19 ekimdir,cemil topuzludur.
ohoo daha çok var.
zaten kaçıranın kulakları midasın eşşek kulakları gibi olsun.( bunu ben kaçırımıyım die tehdit unsuru olarak yazdım) eğer gitmezsem siz bana eşşek kulaklı shattimento diyin..
biletix yazıosa doorudur,ben yanlış istihbarat almış olabilirim.
Bilet Fiyatları
78.000.000 TL - 67.000.000 TL - 56.000.000 TL - 45.000.000 TL
Yarın 11.00 'de satışta biletler.
ya şimdi nick cave and **the bad seeds ** mi geliyo yoksa salt nick cave mi ?
sadece nick cave
cuma 19:00 dan itibaren radyo eksen'de londra'dan canlı yayındaymış. ntvmsnbc'deki banner öyle diyo.
Ben aşık oldum galibaa :)
durun aşka geldim anlatmadım,konserden ve seyircimizin durumunun vehametinden bahsediim birazcık.
Biz bikaç sene önce de arkadaşlarla bu türk seyircisinin görgüsüzlüğü,neyi nerde yapacağını bilmemesi konusunda bayaa bi tartışmıştık ki,geçen sene ben biçok konserde bu kitlenin artık pişmiş olduunu düşünmeye başlamıştım.Yanlız Nick Cave konserinde gördüklerim beni hiçbişeyin değişmediğine inandırdı tekrar.
Adamcaaz parçasını söylemeye başlıyor,tamamen sessiz huzurlu bir ortam...Arkadan biri Do you love meeee? diye baarıyor.Adam aldırmıyor bu arkadaş bi daa bağırıyor.İçine ediyo şarkınıın .Tabi bu tek örnek diil bunun gibi birçok insan aynı anda sanki istek saatiymiş gibi sürekli tatmin olmayıp bağırıp duruyor.Biletix'de nick cave in isminin yanında eşşek kadar solo performans yazıyodu,göz var izan var arkadaki ekibi görüyosunuz adamın kaç kişiyle sahneye çıktığını.o durumda çalabilecekleri parçalar vardı,çalamayacakları parçalar vardı,ama yok adamlar bağırıyo da bağırıyo,müthiş bi ısrar...
Ayrıca bu Staras'ın olayı nedir.Zaten bu sene birçok organizasyonda gümlediler.Tamam barter yapıyosunuz para almıyosunuz ama Nick Cave gibi bi adama da ayıp yapmasaydınız da adam gibi ekipman,teknik adam falan getirseydiniz.
Bunlara da çok sinirlendim.Ama Nick Cave tüm bu olanlara rağmen terbiyeli bi abimiz,bozmadı kimseyi,sahnede kapris yapmadı.
You need to log in to post a reply.