=>() Sextus (oyun)
11 replies · 294 views
=>() Sextus (oyun)
Costanza'nin harika fikri hayat geciyor, 6 adimda kevin bacon daha da zorlasiyor. Iki ismi sadece sevisme sahneleriyle birbirine baglayin. Ilk soruyu soruyorum.
Jack Nicholson - Liv Tyler
evet evet baya zormus ben de bulamadim :)
siftah benden olsun diyerek yarım saat uuraştım bulana kadar ama o kadar çok adım oldu ki nasıl bulduğumu unuttum, bi yarım saat de hatırlamak için geçti.
liv tylerın çok az sevişmesi varmış bunu da gördüm. neyse, sextus ismi için tebrik ediyorum. katılım olursa benim için çok öğretici ve stimulating bi oyun olcak. sevişme diyince karşılıklı bi eylem oluyo ama tecavüz sahneleri de kabul edilcek di mi, edilsin bence. hehe.
emin diilim fekat cevap şöle: cek nikılsın wolf ve galiba eastwick cadılarında michelle pfeifferla sevişmiştir. mişel de dangerous liaisonsda sahneyi hatırlayamasam da john malkovichle sevişmiş olsa gerek. yani malkoviç glenn closela iddialaşıp glenn closela yiyişebilmek için pek terbiyeli bi hanım olan mişeli baştan çıkarıcaktı, aşık edicekti. e bahsi kazandığına göre mişelle sevişmiş olmalıdır. neyse, bu arada malkoviç yetinmemişti, evde hizmetçi olarak ufak bi rolü olan uma thurmanın da bi gece odasına sızıp onla da sevişmişti, uma baya sexydi burda ki aklımda kalmış. çok güzel kadındır zaten, severim. neyse uma thurman da mad dog and glory filminde robert de niroyla sevişmiş. de niro da bildiiniz gibi jackie brownda bridget fondayla garip bi sevişme sahnesinde yeralmıştır. efendim bu bricitfonda da 'touch' diye lüzumsuz bi filmde skeet ulrichle oynaşmıştır. skeet ulrichi çığlık'ın sapığı olarak biliyoruz ki zaten burdan neve campbell'la olan münasebetinden faydalanarak, bu hanımkızımızın wild thingsde matt dillon ve denise richardsla oynaştıkları sahne üzerinden matt dillona geçiyoruz. bu herifin de bildiim kadarıyla az sevişmesi var. ama kendisi liv tylerla sevişen zaten sanırım tek ünlü oyuncudur - a night at mccools gibilerinden bi ismi olan bi filmde-. liv tylerın assında stealing beauty diye manasız bi filmde çok güzel sahneleri vardır. ama ünlü diildir ordaki tipler. velhasıl, işte düşüncesiz pumpkin king arkadaşımız bildiim kadarıyla 1 tanecik bilinen bi oyuncuyla sevişme sahnesine sahip bi hanımkızımız olan liv tylerı sorarak işkence etmiştir yarışmacılara.9 adım olmuş.-aslında de nirodan this boys life diye bi filmle ellen barkine, ondan da man trouble diye salak bi filmden jacke kestirme yapıym demiştim fekat ellen barkinin bu 2siyle seviştiği sahne var mıydı hatırlayamadım.- ayıp.
Last edited: Dec 24, 2004, 07:20 PM (1)
açık söylemek gerekirse ...lütfen alınmayın bu benim kendi görüşüm ...böyle saçma bi şey hayatımda görmedim...bana kalırsa burdaki bir çok kişinin ,ağzı bir karış açık uyuşmuş bir şekilde aval aval kim kimle sevişmiş diye düşünmekten çok daha önemli işleri var...kimseyi engellemiyorum sadece kendi görüşlerimi söylüyorum...kimsenin çanağına işeyecek değilim....
bu is pek yuruyecek gibi gozukmuyo. baska bisi bulalim bari, deneye deneye guzel bi oyun cikacak, sabredin...
acikcasi bu oyunlar benim gibi balik hafizali birisi icin cok zor seyler ama bence cok seker bir oyun olmus bu sextus. costanza'nin yazdiklarinda da ayiplanacak bir sey gormedim. cok keyif de aldim. abaza mabaza oyunu degil bu. bence hafizasi da iyi olan sinefil arkadaslar ciksinlar meydana pasalar gibi oynasinlar. ben de keyifle izliyeyim.
tamam çok da kolay diildi:
- jack nicholson/faye dunaway/ chinatown
-faye d./johnny depp/arizona dream
-j. depp/lena olin/9th gate
-l. olin/gary oldman/romeo is bleeding (vasat bi kara film)
-gary o./winona riders/dracula
şimdi biri sorabilir veya aklıma gelirse ben de sorarım.
depp 9. kapı'da emmanuelle seigner -kendisi polanskinin afet karısı olur- ile sevisiyor, baska biri ile sevistiğini hatırlamıyorum. yoksa ben de ilk üç adımdan gitmeye çalışmıştım.
filmin başlarında lena olin deppin evine kitabı yürütmek için geliyodu. bu amaçla önce deppi yatağa atıyodu. ama tek gözü açık uyuyan depp yemiyodu bunu. hatırladınız mı? sahneyi detaylı anlatmayım burda. bu arada film vasattı, darius khondji de olmasa izlenmez.
You need to log in to post a reply.