Skip to content

"Gevende" ve eskisehirli gruplar

5 replies · 287 views

Martin Mystere
Martin Mystere
1,621 posts
Aug 11, 2004, 02:18 PM#13919

"Gevende" ve eskisehirli gruplar

eskisehirli guzide grup gevende'nin bir multimedya demo sidisini ikinci kat cafe'den aldim. icinde solistlerinin oynadigi ve sanirim odul de alan kisa filmleri, bir takim seyler falan da var. film guzel. demo albumleri de olacak gibi. guzel bir sound yakalamislar.

bu arada eskisehirdeki amator gruplar bir bir demo cikartiyor gozlemledigim kadariyla. yine ikinci kat cafeden edinilebilen "kirik cizgi" diye bir grup var. bunlarin "sozumuz yok" adli demolari da umut verici. soundlari henuz oturmamis ama fena olmayan besteler var. biraz mor ve otesini andiriyorlar. su amator gruplarda duman ve mor ve otesi triplerinden siyrilsalar daha ozgun isler yapacaklar.

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
Aug 11, 2004, 02:36 PM#13920

gevende hakkında başka bir başlık daha vardı yanlış hatırlamıyorsam, orada da yazmıştım güzel şeyler. her pazartesi giderdim hayal'e, harika gruptur, yaptıkları müziğe bir isim veremiyorum, bence çok unique bir tarzları var. istanbul'da da çalsalar da gitsek. web sitelerinden indirdiğim bazı parçaları ofiste shuffle dan fırlıyor arada, mest oluyorum gerçekten. bilgisayarımda dünyanın en güzel müziklerini barındırdığımı, akşama kadar onları dinlediğimi düşünüyorum şimdi ve gevende hiç de ezik kalmıyor aralarında, daha iyi bir stüdyoda hazırlanmış daha kaliteli kayıtları olsa keşke. albümleri çıktığı an alırım. menejerleri de forumun üyesi bildiğim kadarıyla. hem müzikleri hem de -henüz izleyemediğim- filmleri için tebrik ederim kendilerini.

OU
outsider
650 posts
Aug 11, 2004, 09:10 PM#13924

ben de unique tarz hastasıyımdır mesela. birlikte bir konser izlemeye ne dersin?

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
Aug 11, 2004, 09:28 PM#13925

benim de unique bi tarzım vardır, konser sonrası vereceksen olur. tövbe estağfurullah.

BA
barzo
84 posts
Aug 23, 2004, 03:32 AM#14219

eskişehir caddelerinde bank tepelerinde mini akustik konserleri başladılar,burdakilere duyrulur,çok keyifli.özellikle caddeden geçen amca ,teyze ,keko, barzo tiplerin yorumlar..güzel müzik ve bol kahkaha,tavsiye ederim.

RE
remzi
59 posts
Nov 14, 2004, 03:51 PM#15764

24 kasım'da jay jay'in ön grubu olarak çıkıyorlar ayrıca, ve işin güzel tarafı da kendi bestelerinin yanında güzel bir doğaçlama çıkaracak olmaları.. nasıl emin olabiliyorum, gözleri parlıyor çünkü gevende elemanlarının, bi hınzırlık planlıyorlar..

You need to log in to post a reply.