""friends"" tabii ki dee...
3 replies · 122 views
""friends"" tabii ki dee...
walla ben bu sitde yeniyim. bütün televizyon başlıklarına baktım ama hiç birinde 'friends' kelimesini bırakın 'f' harfine zor rastladım. böyle bir şey nasıl ollur hala aklım almıyor. yahuuu.... şu koca sitede bir allahın kulu friends hayranı değil mi?? bırakın hayranı friends izlemiyor MU??
friends dünyada nerdeyse en çok sevilen en çok izlenen dizi...
hala inanamıyorum!!!
bence "FRIENDS" hayatımda izlediiğim en komik dizilerden biri. neresinden başlasam; rachel, ross, monica, chandler, joey, phobe yani bu dizi bir harika kimsenin bu konuda bir yorumu yok mu??
lütfen friendsi izleyen en azından seven herkes bu siteye küçük de olsa bir not yazsın. çok üzgünüm ki artık friends bitiyor. böyle bir dizinin bitmesi çok büyük kayıp olacak. ama elden ne gelir, bize de tekrarları izlemek kalacak... :( :( :( :( :( :(
Friends 'i bende severim,daha doğrusu Phoebe ve Joey'i severim,yani diziden çok bikaç karaktere hastayım.bitiyo olması kötü,ama üzülme DVD seti çıktı Türkiye'de.
Bide hayatımda izlediğim en komik dizilerden biri demişsin.Yapmaaaa..çok daha iyileri var biliyosun.
Hayatımda izlediğim en komik dizilerden biri olmasada Friends karşıma çıkınca kanal değiştirmem. Bu arada final bölümü tam bir downer'dı yani - izlemeyenler öyle çok bişey beklemesin.
Ben arkadaşların hepsini severim Ross hariç -
Benim en çok Rebecca Romijn Stamos'un olduğu bölüm. Hele sonunda Monica "beni uyku tutmadı" diye kadının kapısında bitmiyor mu - çok gülüyorum ona.
finalini izlemedim bende,merak ediodum.
ya ben Phoebe ile sevgilisinin Chicken Pox olduğu bölüme bayılıyorum.Kopmuştum cidden.
Ross'u bende sevmiyorum.Joey'nin diziye ilk katıldığı bölümler vardı,italyanca konuşuodu paso,o bölümlerde çok güzeldi.
You need to log in to post a reply.