Skip to content

İSTANBULUN GÖZDE MEKANLARI

1 replies · 92 views

SE
Serdar
122 posts
Sep 05, 2004, 07:02 PM#14504

İSTANBULUN GÖZDE MEKANLARI

Geçenlerde Safran Salomanje'e gittim.Kuruçeşmede Aslı Altan'ın yeri.Herkes orada,Zeytnep Tunuslu,Teoman.Hıncal Uluç Cordoba falan..Yemekler uygun ama sadece ara sıcaklara takılırsanız.Mesela Safran'ın Pazı dolması var 10 mly.Suflesi bir harika mutlaka yemelisiniz.Eğer restauranta giderseniz ki o biraz kasabilir önermem yemekler biraz Türk mutfağı tadından çıkamamış.Ama hafta sonu 23 00 gibi alt katda club kısmına takılabilirsiniz.saat 0430 a kadar açık.Bir sürü ünlü ismi görmeniz mümkün..Kapıda biraz iyi giyimliyseniz harhangi bi sorunla karşılaşmazsınızz...Hadi sizde bizlere gidilesi iyi yerleri yazında oralara akalım..

SE
Serdar
122 posts
Oct 06, 2004, 12:15 PM#15144

Geçen gün Taksim Balo sok.'ta Araf diye bir yere gittim.Alt katta XS diye bir yer var,oradan giriliyor.Ama asansörle en üst kata çıkıyorsunuz.muhteşem bir teras,deniz kenarındayım sandım.Fiyatlar makul.Ortam güzel,nezih şu son günlerde kaçırmayın derim..Hatta orda yaz kapanış partisi yapsak ya..Hadi Martin,Pumpking,Kapşon ne duruyorsunuz gidelim şoraya hafta içi bi gün,bütün guruhu toplayıp...

You need to log in to post a reply.