Jay Jay geliyooo!!!!
12 replies · 439 views
Jay Jay geliyooo!!!!
bu sefer konser gerçekten arkidaşlar.
28 kasım yeni melek
bu adam yerleşmesin buralara:)
bence bir sakincasi yok. hatta mumkunse eskisehire de gelsin.
ooooooo zamannnnnn söölüyorummm!!!!!!!!!!!
24 Kasım Eskişehir Hayal Kahvesi
sevindiniz mi efenimmmm??
saka yaptigina eminim...
gerçekkk
yoksa ben nerden bileyim eskişehir hayal kahvesini yaaa
hiç eskişehire gitmemiş adam
bak biletixten
Bikaç sene önce izlemiştim H2000'de,sahne performansına hayran olmuştum.Ama o zamanlar daha doğaldı,daha bizden gibiydi,sonra ne oldu bilmiyorum bu son albümünü pek beğenemedim ben.
o zaman ne duruyorsunuz aylayin gelin eskisehire... sizleri eskisehirde agirlayayim, tarihi ve turistik yerlerini gezdireyim. gorup gorebileceginiz en hos kentlerden birisidir burasi. ikinci kat cafede yemek memek yeriz. guzzel muzik dinleriz, sagda solda iceriz. hatta porsuk kenarindaki seckin'de biradir, rakidir ne gerekiyorsa demleniriz. gece konsere ziplariz hayalde. ertesi sabah yorgun erkekleri hamama kese yapmaya gotururum. bayan arkadaslar da bayan bir arkadasimizin onderliginden kadinlar hamamina gider. yeraltindan kendiliginden sicak gelen hamamlariyla meshur sehrimizde kese yaptirmadan donmedim dedirtmemis oluruz elaleme karsi. sonra da sizi arkanizdan bir damla gozyasi ile ugurlarim.
sinefil tayfasini eskisehire bekleriz.
evet abi müthiş bi olay jay jay johanson'un eskişehir'e gelmesi.artı fiyatıda çok uygun.22,5 milyon.kaçırılmayacak bi fırsat.geçenlerde anthony pappa'nında eskişehir'e geldiğini düşünürsek eskişehir güzel bi kent olmaya başlıyor benim için.
zaten ben giderim ortam güzelleşir anasını satıyım. hayır ben mi bok ediyorum bulunduğum yeri yoksa sadece bahtsız mıyım anlamadım gitti.
tabi adam gelmişken iyice gezecek türkiyeyi. başka yerde dinleyen mi var herifi. kendi memleketinde bile adam yerine koymuyolar bu jay jay mahlukatını. türkiyem türkiyem cennetim adamı yere göğe sığdıramıyo.
geçen sene NMA konserinde 48' i şehir dışından gelmek suretiyle 50 kişi hazır bulunmuşken, bu yıl jay jay johanson konserinin hınca hınç dolu olacağını düşündükçe hayal kahvesinin o sonradan görme yontulmamış odundan mamul ortağını tekmelemek ister gönül. gelsin beyefendi hazır eskişehir avrupanın gözbebeği olmuşken; bomantide tanju okan dinletip rakı da içirtsinler zibidiye.
spokesperson of eskişehir anti jay jay coalition
You need to log in to post a reply.