Las Vegas
14 replies · 604 views
oakenfoldlu açılış süperdi, gerisini izlemedim. hazır ismini anmışken oakenfold 9 ekimde geliyomuş...
sağlam bi dizi bu. heyecan yüksek, müzik iyi, kadınlar harika...
dünkü bölümden sonra lafımı geri alıyorum.
niye dünkü kadınlar çirkin miydi? :P ;)
Ben seviyorum.
Zaten dizide bir "aşk gemisi, hayal adası vs." havası var ve ben severim bu 'gel kardeşim bak güzel şeylerde oluyor hayatta' ve 'kötüler şu yada bu şekilde cezasını bulacaktır, ayrıca filmdeki bilge esas adam alt edilemezzz' klişelerini, o yüzden keyif alıyorum bu diziden - dün geceki bölümde Alec Baldwin tosunu ve country şarkıcılarının hoşluğu güzeldi.
Ayrıca Danny taş gibi çocuk bence - her ne kadar rol yapamasa da sevimliliğiyle olayı gayet güzel kurtarıyor, James Caan zaten uykusunda bile hakkından gelir bu rolün - eee adam bu kadar sene sinemaya emek verdi, şimdi biraz faydasını görsün maddi olarak bari. Zenci arkadaş biraz tipsizce ama en can siparene rol kesende o içlerinde!
Kızlar hakikaten pek güzel - özellikle Delinda ve Sam, düz saç Vanessa'ya yakışmamış, Mary'ye de göğüsleri büyük diye habire dekolte kostüm veriyorlar ve ucuz duruyor, yoksa hatun fıstık gibi.
Dün Alec Baldwin'i görünce "aha bu herif burayı soyar" dedim, yeltendi de netekim. Zaten maske olayından 5 dakika sonra kasa girişindeki yüz taramayı görünce de sonunu görmüş gibi olduk.
ya sen yüz taramaya kadar anlamadın mı? Daha Alec tosunu o salak maskeyi çıkardığı zaman bitmişti zaten olay.
Tabi bu tip fast food vari Amerikan dizilerinde orjinal senaryo filan beklemem ben - dedim ya, klişeleri ile mutlu eder beni onlar :)
Van Damme'ı öldürdüler oha dedirttiler.
çok güzel bir dizi.zaten cnbce dizileri hep güzel oluyo o.c. ve l.v. bence tv ekranındaki en güzel diziler.(comedymax dizileride iyi bu arada :))
You need to log in to post a reply.