Skip to content

laga luga..

6 replies · 193 views

KA
kafakoparan
119 posts
Sep 17, 2004, 10:00 AM#14773

laga luga..

burası fuaye bölümü hava su ne varsa konuşuluo ya da ben öyle biliyorum.neyse.
şimdi söylemek istediğim her ne kadar kafaya takılması gereksiz olsa da gabinin biri 21 ağustos ta bir mesaj atmış ona sinirim bozuldu şimdi gördüm:)
atanın kim olduğu önemli değil konu forum hakkında,derdim mesaj yüzünden hede hödö yapmak değil,baska bir yere cekeceğim konuyu.
ama mesaja surdan gönderme yapmam lazım,bu forumda kendini mutlu ve burda huzurlu hisseden insanlar varmiş ve bazılarımız (bu benim) rahatlarını kaçiriormuşuz.güzel güzel film izlerken birinin habire önünden gecmesi gibi bi şey bu herhalde.
kısaca söyleyeceğim şu,süper internet ortamında rahatlamak ve huzur bulabilmek için tabi ki her insan özgürdür ve istediği siteye girer,ama ben bu sinefili daha farklı zannetmiştim:) harbi biraz kazmayım ben neyse konu dağılmasın,lagaluga sorusu şu ki,buraya rahtlamak için mi girioruz,huzur bulabilmek için mi? ben ne zaman forum sayfasını açsam ve okusam içimde beklediğim şey şu oluo; bir yazı beni çarpsın,lan kendime gelemiyim,adam kadın neyse öyle bi şey yazsın ki şu sinema hakkında ne biliyim raydan cıkayım lan! yıkılsın dünya:P
yani kısaca bu gelen mesajla ilgili farkettiğim şey şu oldu,kişisel olarak ne huzur bulmaya geliorum buraya ne de rahatlamaya,aksine derde dert eklemek için geliyorum ve forumlara yazıorum.illa kabul edilen geleneksel dille de yazmak istemiorum vb.diğer arkadasların fikrini merak ettim,yani niçin bu forumdayız,forumdasınız? yazan fikrini paylaşan bunu belirtsin,ciddi merak ettim.el bebek gül bebek bu adam sunu yapmiş bu bunu yapmiş demek için yoksa hadi kafika da bulusalım film izleyelim demek için mi:)
finito.bitti.

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
Sep 17, 2004, 10:20 AM#14775

Re: laga luga..

kafakoparan wrote:
aksine derde dert eklemek için geliyorum.

kesinlikle başarılısın.

pan
pan
Forum Manager
2,664 posts
Sep 17, 2004, 12:01 PM#14776

kişisel olarak cevaplamak gerekirse, tam olarak burada olmamın sebebi benim gibi film izleyen, anlamaya çalışan, ne anladığını ifade eden/edebilen, yeri geldiğinde orasından burasından çekiştirebilen bir grup insanla ortak bir şeyler paylaşabilmek. Bu ister iki kelam yazmak olsun, ister kafika'da film izlemek. amaç aynı referans çerçevesini paylaşan, bundan keyif alan ve az bulunan insanlarla bir deneyimi paylaşmak. işte cevap bu...

EL
eliza bennet
396 posts
Sep 17, 2004, 12:27 PM#14777

Paranoid kardeşime kelimesi kelimesine katılıyorum.

EL
eloise
12 posts
Sep 17, 2004, 12:41 PM#14778

yaw şimdi şurda bi grup sinefil bi araya gelmiş güzel güzel film muhabbeti yapıolar,eleştiriolar,bilgilerini paylaşıolar vb. şimdi durduk yere böle bi sorunsal çıkartmanın nedeni nedir?ne gereği vardır..
bu bi can sıkıntısı semptomu mudur?
giriyom işte siteye bi çok nedeni var yada yok.. ;)

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
Sep 17, 2004, 01:07 PM#14779

bu arada açıklama ihtiyacı hissettim, söz konusu mesajı yazan "gabinin biri" ben oluyorum.

FI
fiction
365 posts
Sep 17, 2004, 04:19 PM#14785

ben kafakoparanın ne demek istediğini anlıyorum...bence kafakoparan'ın asıl derdi ona özel mesaj yollayan kişi.. onun biraz kafasını bozmuş olmalıki kafakoparan da doğal olrak hıncını sinefilden çıkartıyor..yalnız bu konuda sinefile biraz haksızlık yapmış örneğin diğer sinema forumlarını düşünün sinema.com,beyazperde,sinemafanatik bunun gibi bir çok tırt konumdaki sinema forumuyla karşılaştırıldığında sinefil bir vaha gibi parlıyor...ben bu forumdaki filmler ve diğer konular hakkındaki derin tartışmayı hiç bir forumda bulamadım...hatta tartışmayı bırakın filmler hakında tek cümlelik tırt yorumlardan başka hiç bir şey yok bu forumlarda...kafakoran seni anlıyorum ama en azından bulunduğun yerin kıymetini bil..senden rahatsız olan biri varsa ve bunuda sana özel mesaj yoluyla belirtiyorsa niye böyle bir şey yaptığınıda anlayamadım sonuçta burda kimse kimsenin tekerine çomak sokmuyor ..ayrıca bunuda kınıyorum....

You need to log in to post a reply.