Film Ekimi
6 replies · 190 views
Film Ekimi
konu hakkında fazla bilgi vermeye gerek yok ayrıntılar şurada.. istanbul'da oturan ve ya bir şekilde bu tarihler arasında burada konuşlanacak sinefil'ler bu şenliği kaçırmamalarını diliyor ve potansiyel "ben gidiyorum arabamda var sizi alırım hatta sonra bırakırım" diyecekler ve ya "verilen saatte oradayım" replik sahiplerinin katılımları ile bir film'i birlikte izlemeyi teklif ediyorum. alana.
Beyazperde'nin yorumuyla; "Ekim'de Muthis Galalariyla, Pahali Mini-Festival
Ayrintili bilgi su sitede :
http://www.istfest.org/filmekimi/site.asp
Not: Kimi filmler kasim ayinda vizyona girecek dikkat.
http://www.beyazperde.com/haber.asp?id=3056
Irreversible'ın vizyona girdiğini gözümle görene kadar bu konuda şüpheci olacağım. Bu yüzden filmekimi kapsamında görmeyi tercih ederim. Ayrıca bu gibi filmler vizyona girerken sansüre uğrayabiliyorlar (daha önce Crash örneğinde yaşandığı gibi) bu yüzden filmekimi'nde izlemek daha güvenli. :)
event, zirve ot bok
dopey'i yanlız bırakmamak için mi yoksa kendimiz bir buluşma isteği içinde olduğumuzdan mı bilmiyorum dopey'in verdiği request'i daha ciddi bir boyuta döküp bir filmi sinefil dostları olarak izlemek istediğimi yineleyerek bu konuda mert@sinefil.org ile temasa geçenler arasında yapılacak ortak bir günde ilk sinefil buluşmasını gerçekleştirelim.
çaylar şirketten.
Ben de orada olacağım kendi adıma, ancak zaten 6 kişi izleyeceğimiz için bir sinefil buluşmasına vakit ayırabilir miyim bilmiyorum. :)
ama isterim organize edilirse...
bu arada, Hülya Uçansu'nun söylediğine göre Warner Bros. Türkiye Clint Eastwood'un filmi Blood Work'u vizyona sokmaktan vazgeçmiş. İlgilenenler için perdede görmenin tek fırsatı olabilir.
paralı adamlar ve kredi kartı olanlar dışında kalan herkes kalanlara talim edecek ne yazık ki? fırsat eşitsizliği için her türlü koşul sağlanmış. tamam hadi gala'ları geçtim de emir kusturica ya da godard'ın filmleri için özel bir uygulamaya gidilemezmiydi acaba. aklıma şu ist fest'de karaborsa yapan tipleri getiriyorum ve ne kadar da haklı olduklaırnı görüyorum. seneye sıra bende, şansı denemek için önce bir çift kara eldiven sonra da en hafifinden gişede bilet bırakmayanları tutuşturmak için alev makinası alıcam. let the motherfucka burn!!!
You need to log in to post a reply.