Nip / Tuck
13 replies · 487 views
Nip / Tuck
Dün ilk kez baştan sona izledim, epey de keyif aldım. Bu dizi yüzünden cnbc-e nin başına bi iş gelecek ya hadi hayırlısı. Sinemada bile karşıma çıkmayan karı-koca arasındaki anal seks talebi bu dizide çıktı. Kadının -kayıp mı oldun- tepkisi de gayet iyiydi.
Bi de konuk oyuncu olarak patti d'arbanville vardı. hani şu cat stevens'ın, şehir efsanelerine göre sevişme sırasında aşırı dozdan ölen, gerçekte kendisini don johnson'la aldattığı için şarkısında öldürdüğü lady d'arbanville.
hemen başlarda esas kadının karşılaştığı eski bir arkadaşı. çok kısaydı.
Re: Nip / Tuck
Pumpkin King wrote:
Bu dizi yüzünden cnbc-e nin başına bi iş gelecek ya hadi hayırlısı. Sinemada bile karşıma çıkmayan karı-koca arasındaki anal seks talebi bu dizide çıktı. Kadının -kayıp mı oldun- tepkisi de gayet iyiydi.
Katılıyorum, RTÜK sevmez böyle şeyleri... Yazık olmaz insallah diziye
RTÜK konusunda Penguen dergisinde de uyarı yapmışlardı, dizi kaldırılmadan izleyin diye.
Bu arada geçen hafta Dr. Troy'a kadının biri 17 yaşındaki kızıyla beraber sex teklif etti ya, ooooha! dedim, Dr. Troy'un suratı da görülesiydi, kendinden tiksindi heralde, bunun üstüne bir süre hatun peşinde koşmaz dedim ama eleman tavşan gibi maaşallah, küçük McNamara da haftaya grup indiriminden faydalanacak :o :o ;)
RTÜK nedeni ile dizinin ilk sezonunu 13 bölüm olarak değil 11 bölüm olarak izleme ihtimali varmış
geçen hafta gittikleri nasıl bir partiydi öyle ben orda kaldım, çıkamadım...
Tam canım sıkılmış, kafamda bir ton soru varken dizinin başladığını gördüm dün akşam, "hah, bu dizi eğlenceliydi" moduna girip izlemeye başladım, en bohem bölümüne denk geldim sanırım. Başka zaman olsa belki de beğeneceğim bir bölüm dün sıkıntıma sıkıntı kattı...
ben de dünkü bölümü çok sevdim aslında. evet çok karanlık bir bölümdü ama güzel anlatılmış bir karanlıktı bu. böle bir intihar karşısında ben de aynı şekilde davranırdım sanırım, bir kaçış yoksa ona yardım etmek için elimden geleni yapardım. sonrasındaki karısı ile yüzleşme de hiç fena değildi. Ama en iç burkucu kısım ise kadının eski kocasının cenaze töreninde "beni aldattın, hani kötü günlerde de beraber olacaktık" diye ağlamasıydı sanırım.
Nip / Tuck'ın asıl bombası geçen hafta troy'un, afet kadınını lamborgini ile değişmesiydi. bu adamlar tam cehendemlik derken troy da bu yaptıkları için cehendemi boylayacaklarını söyledi, ha şunu bileydin dedim :)
ama gerçekten öyle bir kadınım ya da arabam olsa ben asla diğeri ile takas etmezdim de diyemiyorum, başıma gelmeden bilemem :P
ikisi de başına gelsin ve tercih yapmaz zorunda kalam :)
silikonda uyuşturucu kaçırmak... akıllıca
dizideki haliyle daha çok psikopatça.
You need to log in to post a reply.