Pink Floyd Turnesi
7 replies · 259 views
Pink Floyd Turnesi
Q dergisinde çıkan bir habere göre Pink Floyd Roger Waters la beraber 2005'te turneye çıkıyormuş. Epeydir bu kadar güzel bir haber almamıştım. Pasaportları hazırlayın, vize için organize olalım...
peki bu konserde roger abi de var mi? arjantine gelmemiz kaca patlar? biraz bilgi versene seyyah john?
ibo burda hersey va.
gidis gelis ucak biletine patlar. internetten bakacaksin bilemiyorum ne civarda fiyatlar. britishle ucmak var, promosyonlu charterlar var. herseyin bir yolu yordami var. hosteller gecelik 1 ila 3 dolar arasi. gunluk masraf 10 peso'dan baslayarak luks yasam katsayisiyla dogru orantili olarak artis gosterir. bir paket sigara 3p, litrelik bira 3p, okuz boy pizza (2 kisilik) 6p , sandvich 2-3p, empanada 1p, bir kahve yaninda uc aycoregi 3p gider bu boyle. konser biletleri doors'unkiler 30p'den basliyor 150p'ye kadar uzaniyor. bu da oyle birseylerdir. vize dolayisiyla vize parasi falan yok. gelen 3 ay kalabiliyor daha da kalicam diyenleri 4 saat uzakliktaki montevideo'ya gonderiyoruz biraz oralarda dolanip tekrar giris yaparak aliyor 3 ayligini. yada pink floyd'un pesinden kitayi dolas ne bileyim. ha 3.6euro=2.9usd=1peso. tl'ye de sen cevir artik beynim dondu zaten para birimleri arasinda.
bu söylentiler iyice artmaya başladı. 2005 te albüm 2006 da turne diyolar. ulan olur mu ki harbiden.
HIGH HOPES-
- icin soylenen-digim ne varsa yetersiz.bu eseri ne zaman dinlesem.varolan organizmalarin butun evrimlesme sureci 24 saat ise. ben son saniyesindeyim.eger benim yarattigim uygarlik 1 saat ise.ben son iki saniyesiyim.ben ne kadar zavalliyim!!!
keske hic yok olmasam.reenkarnasyon ispatlansa.ben. zamanin inleyen kolesi olan ben!boyutlar arasi dolassam.gezsem arz-i erdami.baska varliklar bana dokunsa..cakralarimi acsa.gelecege dair hicbir umudu olmayan beynime umit enjekte etseler.belki nefes aldigim icin mutlu olabilirdim.ne kadar zavalliyim.ne kadar zavalli...
You need to log in to post a reply.