Skip to content

Ed Wood

4 replies · 122 views

Martin Mystere
Martin Mystere
1,621 posts
Nov 20, 2004, 02:56 PM#15888

Ed Wood

yillardir bu filmi filmi izlememis bir ekip olarak bir arada olmamiz tesadufunu iyi kullandik, gecen aksam filmi izledik (yojimbo, paranoidandronoid, majere, martin mystere)...

"Aman allahim! bu ne kadar guzel bir film! iste sinema budur!"

bunlar film sirasinda ve onrasinda cikardigimiz naralar....

izlemeyen varsa cok ayip etmis. bu filmi izlememek terbiyesizliktir, ayiptir, gunahtir. yazik etmeyin kendinize..

EL
eliza bennet
396 posts
Nov 22, 2004, 10:33 AM#15900

Ben de çok severim bu filmi - özellikle Johnny Depp parmak ısırtıyor.

YO
yojimbo
Private Joker
1,020 posts
Nov 23, 2004, 09:58 AM#15924

martin landau diyorum ve saygı için susuyorum.

Martin Mystere
Martin Mystere
1,621 posts
Nov 23, 2004, 05:32 PM#15938

offf offf... film aklimndan hala cikmiyor...

bu arada yojimbo denen buyuk insan sayesinde ed wood'un basyapiti olarak kabul ettigi "Plan 9 from Outer Space" filmini de izleyebilme sansina sahip olduk. henuz ilk sokun etkisi gecmediginden izlemek icin zaman kolluyoruz. ben yine de soyle bir goz attim filme.. tim burton cok buyuk bir insan, onu anladim: o filme kotu diyen birisine direkt kotu adam muamelesi yaparim hatirlatayim...

her kim ki "ben bir tim burton hayraniyim, hastasiyim o adamin, butun filmleri duygularima hitap ediyor ve ilgiyle izliyorum" diyorsa ve o adam ed wood filmini itina ile izlemiyorsa o adam adam degildir, hatta o adam totoslarin onde gidenidir, bayrak sallayanidir.... sussun konusmasin. kabahatiyla otursun.

pan
pan
Forum Manager
2,664 posts
Nov 23, 2004, 05:51 PM#15939

Nightmare Before Christmas'taki Sally'yi Ed Wood filminde buldum. Kendisi Tim Burton'un sevgilisi de olmuş Juliet Landau kişisidir.

zaten yukarda filmin süper isimleri sayılmış ama buradan Bill Murray'e, Sarah Jessica Parker'a ve Patricia Arquette'e selam etmek de gerekmektedir. Bu kadar güzel bir film olamaz yav... Martin Landau abi destan yazmış. Herkese, anı tazelemek ya da keşfetmek adına, bir kez daha izlenmeli diyorum.

You need to log in to post a reply.