problem cocuk cafer
7 replies · 297 views
problem cocuk cafer
yesılcam kanalında mutamadıyen oynatılan bu bas yapıt niteliindeki film muaazzm!hele baltayla işeme sahnesi bi kült sahne!cafer ise gercekten genc yasına raamen rolunun hakkını vermiş!görsel efektleri hiç söölemyorum bile! :P
bir kaç defa izledim...
tv karşısında zevksizliğiyle tanınan biri olmama rağmen, beni bile zorladı bu film... gerçek bir istismar filmi... insandaki espri anlayışıyını, hayata bakışınızı, çocuk sevginizi her şeyi alt üst edebilir... çok tehlikeli...
Yukarıda yazdıklarını okurken içtiğim su boğazıma takıldı gülmekten, hay Allah'ta seni güldürsün e mi?
balta süper!bde doum günü partisi!bence türk film tariine çıgı actı!en azından cabalamıslar!dusuk bı butceyle ınsan anca manava gırebılıyo arabaynan...
inanılmaz bir kopya inanılmaz bir türk filmi. Gora' da yapılan tekniklerin en kralını zaten Avrupa' da, Amerika'da yapıyorlar. Bizde egoyu tatmin etme amacıyla, bizimde yapabilirliğimizi göstermek amacıyla NE VAR LAN BİZDE YAPIYORUZ AMA BU KADARINI dedik. Problem çocuk da böyle bir şey NE VAR BE BU FİLMİ BİZDE YAPTIK İŞTE.
kaçıranlar mutlaka izlesin hatta 90lardan kült olmaya namzet başlığı altında da bir irdelemek lazım.
problem çocuk'un türk versiyonu vardı bir zamanlar starda. bu o mu? küçükken bile zevksizliğiyle midemi bulandırabilmiş ender filmlerdendir. 'bu ne ya' diye kanalı değiştirip bi daha da izlemediğimi hatırlıyorum. orijinalini severdim ama.
heyt be, bi de türk sinemasında efekt yok derler. gora da neymiş,cafer başlı başına bi efekt. türk sinemasının ilk sanal karakteri di mi kendisi?
muhahah
geçen gün starda izledim yarıldım aabi o neydi öyle felaket walla :D
(daha çirkin bir çocuk bulamamışlarmı buna yaaww :))
You need to log in to post a reply.