Skip to content

büyü

3 replies · 133 views

WH
whatdreamsmaycome
52 posts
Dec 20, 2004, 07:08 PM#16382

büyü

ya acaip film.. fantastik türk sinemasında ayrı bi yeri olucak ileride bence.. film bi "film" olarak ciddiye alincak bi sey sunmuyor.. komediye kacmis... ama ne yazik ki elemanlar ciddi ciddi korku yapmaya soyunmuslar.. hatta orhan oguz'un bi aciklmasi vardi :" .. korku ile komedi arasinda ince bi ayrim vardir, dikkat edilmezse komediye kacabilir falan.." diye .. oyle olmus komediye kacmis..

Martin Mystere
Martin Mystere
1,621 posts
Dec 21, 2004, 05:18 PM#16406

filmin promosyon sureci yeterince korkutucuydu. beklentilerimi iyice asagilara cekti. orhan oguz korkuyla komedi arasinda ince bir cizgi var demis ama guldurmekle gulunc duruma dusmek arasinda da cok ince cizgi vardir.

EL
eliza bennet
396 posts
Dec 25, 2004, 09:23 PM#16532

Türk sinemasına katkıda bulunmak için Cuma günü bu filme gittim. Hakikaten yukarıdaki arkadaşların yazdığı kadar var, yani o kadar kötü ki güldürmek açısından iyi denebilir bir film.

Beni üzen potansiyeli oldu. Yani gerçekten eli yüzü düzgün bir şey çıkabilirmiş ama her nedense olmamış. Olanaksızlıklar falan filan bile diyemiyorum zira Sam Raimi Evil Dead'i çektiğinde acaba bu kadar parası var mıydı?
Ece Uslu harikaydı. Hem güzel hem çok yetenekli, o kadro içinde imitasyon sepetinde pırlanta gibi kalmış.
Ha bir de göğüs topic'ine epey malzeme çıkar bu filmden bilgilerinize :)

WH
whatdreamsmaycome
52 posts
Dec 29, 2004, 08:08 AM#16573

ya bence sey oldu.. orhan oguz filmi toparlayamayacagini anladi, kizlari falan soydu.. "bari gisede teklemeyelim" falan diye dusunmus olsa gerek :)

You need to log in to post a reply.