Finding Neverland
14 replies · 438 views
Finding Neverland
Büyümeyi reddedenlerin filmi. Hem ağlatıyor hem gülümsetiyor. Johnny Depp kocaman bir çocuk, daha ne olsun.
Ben perilere inanıyorum.
dvd
valla bence de kacirmayin. bu film geldiginde askerde olanlara donduklerinde izlemesini saglayin. curcunanin icinde kaybolnmasin bu film.
Filmden sonra Peter Pan'i bir daha okudum,sanki artık herşey daha anlamlıydı.Büyülü bir film,Depp harika bir karakter oyuncusu,onu izlemek keyif verici.Gerçekliğin kol gezdiği her yanda başka bir alem.''Neverland'' e bende gitmek istiyorum!
İlk başta nickimdeki "h" harfi eksikliğinden dolayı başta forum yöneticileri olmak üzere herkesten özür dilerim. :(
Finding Neverland gerçekten büyümeyi reddedenlerin filmi ve bu arada Johnny Depp dışında Kate Winslett ta gözden kaçırılmalı.
Last edited: Mar 14, 2005, 09:17 PM (1)
Biraz duygusuz biri oldugum soylenir, bu tur durumlarda cogu insandan daha katiyim. Ancak filmin sonlarinda gozlerim tasmak uzereydi, ben inaniyorum diye bagirmamak icin zor tuttum kendimi. uzun zamandir bi film beni bu kadar duygulandirmamisti. sagimdan (martin mystere) ve solumdan (paranoidandroid) burun cekisleri duyuyordum :)
Filmin ilk 40-45 dakikasından sonra evin içinde ben inanıyorum,inanıyorum diye bağırıyordum.Saklamanın bir manası yok açıkcası ben ağladım.
ben iki kez izledim ilkinde agladim, ikincisinde de gozlerim doldu.
Beni gerçekten çok etkiledi ve hatta peri olmayı çok istedim.Yalan söylemeye ne hacet etkisinden kurtulamadığım için 5 kez filan izledim.Sadece ilk üçte ağladım.
bi film bu kadar mı güzel olur!düşündükçe ağlıyorum!gel de bu gözyaşlarını, komutanları geçtim, 3000 tane erkeğe açıkla!sıçtık ki ne sıçtıkk...niye gittim ki ben bu filme..daha 86 var!
bende bir terslik var herhalde. ağlamaya da çok hazırladım kendimi ama olmadı, beni etkilemedi film. bir de sinemadan kaynaklanan bir sorun vardı sanırım, netlik bozuktu gibi geldi, belki ondandır. biraz sıradan geldi nedense. yok, ben de büyümeyi reddediyorum ama...
You need to log in to post a reply.