Skip to content

ps 2 ve diğer oyun konsolları...

2 replies · 86 views

DO
dopey
914 posts
Jan 16, 2005, 01:18 AM#16992

ps 2 ve diğer oyun konsolları...

hepimiz oyunbaz insanlarız değil mi. bu konsol konusunu tartışalım o zaman.

neden çoğunluka play station?
diğer konsollar hükmü niye geçmez?
ps 3 hazırmıyız?
en sevdiğimiz oyunlar?
oyun konsolda mı oynanır yoksa bilgisayarda mı?
play sation kölesi olunurmu yoksa doğulurmu?
winning eleven bir kahvehane oyunumudur?
ps ile seks caizmidir?

buyrun tartışın...

TR
triyandafilisus
204 posts
Jan 16, 2005, 03:24 PM#17003

Neden çoğunlukla playstation? Kendi adıma ben Sony'e inanıyorum.İlk walkman'im sony idi,ilk televizyonum,ilk müziksetimde.İlk Konsolum da Playstation.Böyle de gider.GameCube ve XBox her ne kadar aldığım duyumlara göre Playstation'a kıyasla daha ''iyi'' olsa da(ki ben ikisiyle de hiç oynamadım etmedim),Sony'nin konsol konusunda çok daha ilerleyeceğine,gelişeceğine inanıyorum.

Ps3 'e hazırız hazırız.

NFSU 1-2,WE,FFX,Kingdom Hearts,Prince of Persia,Broken Sword,ManHunt,Residen Evil'lar,Silent Hill'ler,Castlevania,SSX3,Eyetoy'lar,Grand Theft Auto'lar,Metal Gear Solid'ler,Gran Turismo'lar,Tekken'ler,Mortal Kombat'lar,Splinter Cell'ler...en sevdiklerimden bazıları.

Konsolda oynanır oyun.Ne de olsa konsoldur oyun için döşenen.Commodore vardı,Amiga'lar vardı,gameboylar,atariler..şimdide PS'ler,Xbox'lar var.Konsol dururken PC'nin canını bezdirmek niye?

Kölesi olunur.Ama biraz da yaşa bağlı.Küçük yaşta Lotus'da araba yarıştırmaya başlamışsanız,Day of the Tentacle'ı çözdüyseniz, PS kölesi olma ihtimaliniz çok yüksek.Bu sadece PS için değil tabi,farklı konsollar içinde geçerli.

WE bir kahvehane oyunu değildir.Güzelim Konami kahve oyunu yapmaz!

Ps ile Seks caizdir.

pan
pan
Forum Manager
2,664 posts
Jan 17, 2005, 08:55 AM#17016

SONY baba markadır. Kalitesiyle bilinir, sevilir. Ayrıca PS dünyanın ilk adam gibi konsoludur. Oyun odaklı olduğu ve Japonlar ürettiği için, farklı bir tarzın kapılarını açmıştır (japon oyunları diye bi başlıkta konuşulabilecek konular). Dünyanın en iyi reklam kampanyalarına sahiptir. Bir ürünün nasıl konumlandırılacağına çok iyi örnekir. O yüzden de seveni ve sempatizanı çoktur.

Diğer konsolların hükmü tabi ki geçmez. Xbox'ın sistemi ufak bir PC'yi andırır. Temel yapısı neredeyse aynıdır. Üstelik de Microsoft teknolojisi olduğundan PS2'nin yanında yavaş kalır. Diğer bir unsur oyun üretilmesidir. Konsolları iyi konsol yapan şey, oynanırlık, performans ve kaliteli/bol oyun çeşididir. Bu üç ihtiyacı da karşılayabilecek tek konsol PS2'dir.

PS3'e hazırız! Hep hazırız. Oyun dendi mi akan sular durur.

Spiderman, Soul Calibur2, Tekken 4, NFSU, Final Fantasy X,

Oyun PC'de oynanır. Hala bu çeşitliliği aynı kalitede yakalayan konsol yok. ayrıca konsol için üretilen kaliteli oyun sayısını PC için üretilenlerle oranlasak, konsol açıkça ağlar. Herkes bilir ki konsol oyunları belli bir matematiğe dayanır. Genel olarak zihni fazla yormamak üzerine kuruludur. her şey user friendly'dir. hatta biraz abartılıdır. Hardcore bir PC oyuncusuysanız ve PS2niz de varsa ne dediğimi daha iyi anlayacağınıza eminim. Mesela PS2'de bir Baldur's Gate, bir Starcraft, bir Grim Fandango, bir Jedi Knight, bir Heroes 3 tadını asla bulamazsınız. işte öyle... PC rulazzz

PS2'ye köle olunmaz ama 3'e olunacak gibi görünüyor...

WE ile ilgili bi yorum yapamicam. Zira futbol oyunlarını hiç sevmem!

Her artificial ortamda seks caizdir bence. Yaşasın virtuality!

You need to log in to post a reply.