İnanılmaz Aile
10 replies · 226 views
ama bir filmden daha çok şey bekleyebilir.
Capitol'un titreşimli koltuklarında film izlemek pek keyifliymiş, ben bu filmde bunu gördüm.
kapitolun vibratörlü koltuklarında izleyemedim belki ama ben de keyif aldım. her ne kadar diğerleri yanında biraz hafif kalmış ama neyse 10 üzerinde 6 yı verdim gitti bu filme..
fantastic 4 kokuyor hemde nasıl demek yerinde olur...
son olarak film öncesi kısa çizgi film boundin' iğrençti tek kelimeyle, birds'ü yapan ekip ne yapmış gidin görün.
Pumpkin King wrote:
ama bir filmden daha çok şey bekleyebilir.
O yüzden "animasyondan" dedim zaten :)
dopey wrote:
neyse 10 üzerinde 6 yı verdim gitti bu filme..
Sonlardaki bebekli sahne hatrına ben biraz daha yüksek verebilirim 7-7.5 arası ... Çok güldüm ya orda !!!
Cevat Kelle wrote:
Pumpkin King wrote:
ama bir filmden daha çok şey bekleyebilir.O yüzden "animasyondan" dedim zaten :)
bir "filmden" beklenen ile bir animasyon "filminden" beklenenler cok uzak degil birbirine. oyuncular yok ama karakterlerin "oyunlari" var sonucta.hikaye, anlatim bicimleri, sinema grameri vs... beklentileri cok farkli dusunmemek, hatta düsürmemek taraftariyim. bir de fenerbahce taraftariyim. :-)
Cevat Kelle wrote:
Pumpkin King wrote:
ama bir filmden daha çok şey bekleyebilir.O yüzden "animasyondan" dedim zaten :)
bir "filmden" beklenen ile bir animasyon "filminden" beklenenler cok uzak degil birbirine. oyuncular yok ama karakterlerin "oyunlari" var sonucta.hikaye, anlatim bicimleri, sinema grameri vs... beklentileri cok farkli dusunmemek, hatta düsürmemek taraftariyim. bir de fenerbahce taraftariyim. :-)
Cevat Kelle wrote:
Pumpkin King wrote:
valla biraz daha kastırsalarmış olurmuş isimlere özelliklere..ama flash'in adadaki kovalamaca sahnesinde koltuğa yapışmadım diyen yalan der..
not:yojimbo'nun herkese selamı var,keyfi yerindeymiş..sc2'de geliştirmeyin diyo kendinizi..ben de diyorum!
You need to log in to post a reply.