Skip to content

noi albinoi

5 replies · 166 views

CH
chui
9 posts
Jan 18, 2005, 11:09 PM#17092

noi albinoi

ya bu film beni acayip etkiledi süper bir anlatım,süper çekimler ve çok hoş bir sadelik var filmde.kasmıyor ve içine alıyor film.seyreden arkadaşlardan görüşlerini bekliyorum...

SO
SOLAS
236 posts
Jan 19, 2005, 08:19 AM#17099

teşekkürler chui... kesinlikle katIlIyorum. Sanirim yönetmenin (dagur Kari) ilk filmi bence de güzel olmus iyi ki olmus... o kuzey ülkelerine hakim olan garip depresif belki kasvetli belki de tam tersi hava ve atmosfer filmde tüm sahnelerde içinize isliyor. belki de yak1n corafya oldugundan ben aki kaurismaki filmlerindeki atmosfere de benzettim ama ondaki iyimserlik pek Kari de yok gibi. Bu arada yine yönetmenin elinin degdigi filmin müzikleri de çok güzel... itina ile tavsiye edilir albümü...

AS
asuman
32 posts
Feb 02, 2005, 03:43 PM#17547

film izlanda da geçse de :) noi'nin (soğuk)sevimli halleri
çok keyifliydi. teybe kaydetme fikri gerçekten orijinaldi ayrıca:)
yönetmeni umut vaadedici buldum. iyi bi iş çıkarmış.

AT
ataraksiyant
224 posts
Feb 03, 2005, 06:03 PM#17608

ben en çok sigara içmeyi öğretme sahnesini sevdim:

"amin der gibi"

pes yani! :)

bir de kanlı kazanı babası ile büyükannesinin üstüne devirdiğinde kadının masum-muzip karışımı bakışları ve bir de bale yapmaya kalkışması evin içinde, çok sevimliydi. böyle bi film sinemalarımıza değil pardon tek sinemamıza geldiği için ne kadar sevinsek az

LI
lidya
28 posts
Apr 26, 2005, 09:26 PM#20524

bence de harika bir kara filmdi.en harika yeri kan kazanını üstlerine bosaltmasıydı yıkıldım resmen!!sivri ve dogustan kaybetmiş birinin kadere inat demesini böyle güzel bir dille anlatmak yetenek ister.izlediğim için kendimi ayrıcalıklı ve cok sanslı görüyorum..

AL
alligatör
3 posts
May 13, 2005, 08:18 PM#21712

bu filmin anlatmaya çalıştığı en büyük mevzu insanın nerde olursa olsun yerinden memnun olamama dünyayı keşfetmek için herşeyi feda etmek bunun çabası içinde olmayı anlatıyor,kendinizi sokun filmin içine zaten sinema hep böyle yapar o zaman sinemadır o ufak kasabada noi siz oldunuz ya da istanbulda kendinizi düşünün aynı şey boşluk orda soğuksa burda da kalabalık :) o kadar süper oyunculuk ve atmosfer var inceden bir iç çekmemek elde değil film sonunda

You need to log in to post a reply.