Sinefil 2004'ün en iyi filmlerini seciyor (Sonuclar)
9 replies · 425 views
Sinefil 2004'ün en iyi filmlerini seciyor (Sonuclar)
Sinefil.Org, yayın hayatının beşinci yılında gelenekselleştirmek niyetiyle yeni bir çalışmaya imza atıyor. 2004 yılı boyunca sinemalarımızda vizyona girmiş yüzlerce film arasından en çok beğendiklerimizi seçiyoruz. Sizlerin oylarıyla belirlenecek bu listede en iyi on yabancı film ve en iyi beş Türk filmi kategorileri bulunuyor. Oluşturulacak liste yine Sinefil'de yayımlanarak duyurulacaktır.
Bu ankete katılmak için www.sinefil.org/2004 linkine tıklayın ve hemen oylarınızı vermeye başlayın!
Last edited: Apr 04, 2005, 11:00 PM (3)
ne zaman aciklanacak?
mart 2005
hesaplamalarin son halini bekliyoruz, aciklanacak.
ihaleye fesat mı karışıyo?
sandik gorevlilerini bekliyoruz.
Sinefil 2004'ün En İyilerini Seçti
Sinefil 2004'ün En İyilerini Seçti
Sinefil.Org'un, yayın hayatının beşinci yılında gelenekselleştirmek amacıyla bu yıl ilkini gerçekleştirdiği 2004 yılının en iyi filmleri anketi sonuçlandı. 2004 yılı boyunca Türkiye'de vizyona giren yüzlerce film arasından, Sinefil okurlarının verdiği oylarla belirlediği 2004 yılının en iyi on yabancı ve en iyi beş Türk filmi şöyle sıralanıyor:
En İyi Yabancı Filmler:
1- 21 Grams
2- Oldboy
3- Kill Bill: Vol. 1
4- Kill Bill: Vol. 2
5- Gegen Die Wand
6- Hero
7- Dreamers
8- Goodbye Lenin
9- Spirited Away
10- Elephant
**
En İyi Yerli Filmler:**
1- Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak
2- Yazı Tura
3- Mustafa Hakkında Herşey
4- Bekleme Odası
5- G.O.R.A.
ben bu anketten çok herkesin kişisel listesini daha çok merak ediyorum...benim top 10 şu filmlerden oluşuyor...
1-)kill bill
2-)fil
3-)fahrenheit 9/11
4-)lost in translation
5-)bellevil'de randevu
6-)hero
7-)spider man-2
8-)collateral
9-)oldboy
10-)ölülerin şafağı
yerli filmler
1-)yazı-tura
2-)bekleme odası
3-)karpuz kabuğundan gemiler yapmak
4-)inat hikayeleri
5-)neredesin firuze
genel on liste genelde sağlam olmuş yalnız kill bill-1&2 tek film olarak konulsaydı daha iyi olurdu bence ben oyumu birazda o doğrultuda kullandım...tek yakınmam 21 gram ve duvara karşı nın bu listenin üst sıralarında sıralarında yer alması bence bu filmler yeterince tartışılmadı gibi ben ikisinide kısmen seviyorum ama çok da iyi filmler değil bence...bu arada ruhların kaçışı'nı şayet seyretseydim büyük ihtimal listeme girerdi.benim için büyük bir kayıp oldu.birde dreamers'ı aslen 10.sıra için düşünüyordum ama bertolucci eski işlerini biraz arattığından dışarda bıraktım ...üstelik öllerin şafağı bence çok sağlamdı..nasıl olsa romero'ya saygı duruşu söz konusu...
You need to log in to post a reply.