Skip to content

Filme Beklentiyle Gitmek

3 replies · 82 views

SO
SOLAS
236 posts
Oct 25, 2002, 03:47 PM#859

Filme Beklentiyle Gitmek

Son dönemde filmler hakkında konuşurken konuşmanın bir yerinde mutlaka geçen ve konunun mutlaka gelip takıldığı nokta. Son yaşadığım örnek ''Insomnia'' yine çeşitli beklentilerle gittim ve yine beklediğimi bulamayıp hayal kırıklığı yaşadım. Buna karşılık hiçbir beklenti duymadan gittiğim pek çok filmden müthiş keyifler aldım. Acaba sorun filmlerden birşeyler beklemekte mi ? Hiçbir beklentiyle gitmemek mi lazım yoksa ?
Ve acaba bu durum sadece benim yaşadığım bir sorun mu ?

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
Oct 26, 2002, 06:19 AM#860

Kesinlikle senden kaynaklanan bisey degil. ayni seyleri ben de yasiyorum, ve herkesler de yasiyordur sanirim. Beklentilerim artmasin diye artik izlemeden once filmler hakkinda fazla bisey okumamaya karar verdim ama bu da yeterli olmuyor genelde. Isimler bile icinizde biseyler olusmasina yetiyor. Beceremiyorum da beklentisiz filme gitmeyi. Simdi dusunun panic room'a digeceksiniz, nasil beklentisiz gidebilirsiniz ki. olmaz oyle bisey, en azindan benim icin imkansiz. E ondan sonra da hayal kirikligi tabi. bu sinefillerin kaderi heralde.

DO
dopey
914 posts
Oct 27, 2002, 06:44 PM#869

filme girmeden önce birşeyler okumamakta oldukça fayda var.. ne eleştiri ne tanıtım ne de başka bir şey :. en son vcd de stir of echoe diye bir fil kiraladım.. adamlar arkaya yazdıkları 3 cümle ile bütün filmi özetlemişler .. sağ olsunlar sonunuda söylemeyi unutmamışlar.. beklenti konusuna girersek isimlerden etkilenmemeyide bilmek gerekiyor.. ben ssize david fincher taktiğini uygulayın derim.. malumunuz fincher bir iyi bir kötü film çeker.. böyle düşünün aldırmayın kafanızı uyuşturun.. bunu yapmak klasik yöntem olan uyuşyurucu madde ve alkol kulanmaya gerek yok... önce 3 kere nezin klibini izleyin üstüne hülya avşar show .. sadece gülben ve güllü show arasında gidip elecek bir zap sistemi kurun... çocuklar duymasın dizisin tgrt de yayınlanan 11 bölümünde ikisini izleyin son olarakta petek dinçöz den fuliş kazanova tatlı niyetine.. . artık filmize gidebiliriz.. yalnız evden çıkarken mendil almayı unutmayın. istem dışı akan salyanızı silmeye yarayacak.. artık değil filmden hayattan bir bekletiniz kalmamış olması lazım

YO
yojimbo
Private Joker
1,020 posts
Jan 09, 2003, 09:22 AM#1154

bu durum fragman teknolojisi ve anlayisi gelistikçe gelisen bir mutsuzluk biçimi. adamlar öyle bi' sisiriyorlar ki 'gidiyim bari' diosun. ama $ansini denemek yine de en dogrusu bana kalirsa.

You need to log in to post a reply.