SIN CITY
5 replies · 132 views
ya bende merak ediyorum bu filmi. Epeydir radarımda bipliyor ve bende inşaallah burada vizyona girer diye umuyorum.
Bu film galiba bir çizgiromandan uyarlanmış, onu okuyan var mı?
Bu arada Roberto Rodrigez kardeşimi ben sırf El Mariachi için bile olsa affederim (ki ne Desperado'yu ne de Once Upon a Time in Mexico'yu o kadar sevmedim), bir de From Dusk Till Down var ki her nedense pek seviyorum ben o filmi.
tanıtım filmini ben de izledim çok sağlama benziyor...
Rodriguez , fena bulmadığım, filmlerini keyifle izlediğim bir şahsiyet...son dönemde çok dişe dokunur şeylerle karşımıza çıkmıyor... Once Upon a Time in Mexico,desperado ve elmariachi'nin suyu sıkılmış bir zorlamasıydı...bence en kötü işiydi...spy kids ve fakülte vasat hollywood denemeleriydi...From Dusk Till Down dan bu yana çok parlak işleri yok...sin city onun dönüş filmi olabilir...kendisi bu filmi yönetmek için frank miller'ı uzun süre ikna etmeye çalışmış...robocop 2 ve 3 ün senaryosunu yazan "miller" holywood dan baya bir muzdarip...o nedenle bu sefer seçici davrandığı söyleniyor...ayrıca bruce willis'inde eski parlak günlerine dönmesi için bir fırsat kendisini baya bir severim ayrıca...tarantino'un son filmindede oynuyacakmış ...herhalde artık "travolta" vari bir diriliş yapar "willis"
filmin adı da iyiymiş...
You need to log in to post a reply.