e mule
8 replies · 231 views
e mule
kısaca diyebilirim ki yok yok. aradığınız filmleri tezgahlarda yada forumlarda aramadan önce bu geniş saharing paltformuna bakmakta yarar var.
http://www.download.com/3120-20_4-0.html?qt=e+mule&tg=dl-2001
ben de acayip geç keşfettim kaçırdığım zamana çok yanıyorum ama haftada bir iki bulunması çok zor film indirip izlemek gerçekten süper...
erol morris belgeselleri, gregg araki'ni - peter wier'in ilk filmleri, 1944 yapımı laura... gerçekten süper
çok zor ve yavaş iniyo ya normalde 30la filan inmesi lazım 3le 4le geliyo...hasta etti beni :)
bağlasam bağlıcam walla ama olmuyomuş en yükseği 512miş
o da yeter. sabtertmek lazım sadece. bütçesi kısıtlı bir sinema sever olmak zor zeneaat çok film izlenmek isteniyorsa div x yüklenmeli. izlediğin filmleri iyi anlamak isteniyorsa İngilizce öğrenmeli iyi derecede
çünkü piyasa g.tten uydurma çok türkçe divx altyazısı var...
kesinlikle,özellikle ingilizce konusunda çok haklısın arkadaşım.orjinal her zaman iyidir ;) bu arada 20leri filan buldu bu download hızı,galiba kredi dosyası varmış ve ne kadar uploaad verirsen o kadar download edebiliyormuşsun.
Corneliani wrote:
kesinlikle,özellikle ingilizce konusunda çok haklısın arkadaşım.orjinal her zaman iyidir ;) bu arada 20leri filan buldu bu download hızı,galiba kredi dosyası varmış ve ne kadar uploaad verirsen o kadar download edebiliyormuşsun.
256K ile max 23 falan oluyor. tabi bunun için en az 15-20 download yapıyorsun aynı anda. genelde 4-5 günde geliyor film. en fazla da 3 hafta sürdü bende. popüler filmler 1 günde bile gelebiliyor. sonuçta verimli kullanmaya başladıktan sonra günde ortalama 2 film falan geliyor ki daha fazlası zarar zaten.
tabi bir de arşivin genişliği var ki her şeye değer.
ul/dl olayını da kıran modlar var nette (divxplanet'te freeangel örneğin). p2p'nin ruhuna aykırı da olsa istersen kullanabilirsin. adsl adlı dandik teknolojinin ruhuna uygun en azından. tabi özellikle türk filmlerini release etmek şartıyla(3 haftada gelen de türk filmiydi zaten, uyanık milletiz).
p2p ruhuna aykırı diye bişey yok bence çünkü bu kadar paralar verip böyle dandik bağlantı alan bi biz varız(türkler olarak).ondan her türlü katakulli yapıp high id almalı.256 k da 1 k upload verip 25 k ile download ediyorum,mutluyum.high id alamayan,katakulli yapamayan bana özel msg atabilir,yardımcı olurum.
You need to log in to post a reply.