Skip to content

Eskişehir Rock Topluluğu

4 replies · 162 views

EC
ecolips
2 posts
Jan 30, 2005, 09:42 PM#17447

Eskişehir Rock Topluluğu

Bu şehirde olup bitenlere seyirci kalmak istemeyen bizler "Eskişehir Rock Topluluğu (ErT)" adında bir oluşuma yöneldik.. Ne olup bitiyorki derseniz,açık bir şekilde cevap vereyim..Sindiriliyoruz..Biz rock müzik sevenler dinleyenler ve takip edenler Eskişehir'de yavaş yavaş sindiriliyoruz.. Bu kötü gidişe dur demek istediğimizden bu topluluğu oluşturduk ve ilk projemiz "Rock Eskişehir Project" amatör gruplar toplama albümüyle sesimizi yükseltmeye başladık.. Projeye 16 grup dahil edildi..hepside eskişehir'de okumakta olan öğrencilerden oluşuyor bu grupların.. hedefimiz bu yetenekli insanların seslerini ülke geneline duyurmak..kaçınız büyük bir konserde yada festivalde eskişehir'den bir gruba rastladınız.. rastlayamazsınız bir kaç isim dışında.. bu şehir küçük ama içi tamamen dolu bir kutu gibi..içi yetenek dolu ama bi türlü olmuyor kutu açılmıyor.. kısıtlı imkanlarla olsa bu projeyi gerçekleştirdik ve çoğu insana bir umut işığı doğdu..desteğe ihtiyacımız var. yeterince destek alırsak bundan çok daha iyilerini yapabileceğimizden eminim..

web sitemizede göz atabilirsiniz: WWW.ERTX.COM

SE
Serdar
122 posts
Jan 31, 2005, 10:16 PM#17492

gönülden sizleri destekliyorum.ben ve Martin O şehirde iki kere rock bar yapmıştık.1995 ve 1998 Jazzgırı.Meşaleyi sizlere verdik ve her zaman yardıma hazırım.Üstelik Eskişehirliyimdir de.Başka ne konuda destek istiyorsanız özelden kısa bir mesajla bana yazın.

printerson
printerson
1,034 posts
Feb 16, 2005, 03:19 PM#18020

nasıl sindirildiniz? ben de eskişehir değilim bayadır?

EC
ecolips
2 posts
Feb 18, 2005, 02:32 PM#18126

önce sokaklarda takıldığımız küçük küçük öbekler halinde toplanıp muabbet döndürdüğümüz sıcak ve samimi ortamlar oluşturduğumuz yerler bir bir demir parmaklı sivri uçlu çitlerle çevrildi..başka yerler bulalım ortamımızı oralarda kuralım dedik oralardanda kovulduk..gidip mekanlarda oturmalı tomarla para bayılmalısınız demenin bir başka şekliydi bu..oysaki biz zaten mekanlarada gidiyoduk..ama artık alternatif kalmamıştı..gittik bizde haftanın iki günü rock bar şekline bürünen o devasa eskişehir barlarına..hiç inandırıcı gelmiyodu ama gittik..alternatif yoktu ve adamlarda işlerini biliyolar her geçen gün çaktırmadan biraz daha arttırdılar giriş fiyatlarını içki fiyatlarını, güzel ülkemde enflasyon sıfıra vurmak üzereyken.. yeni mekan açma girişiminde bulundu bazıları açtırmadılar..rock müziği eskişehir de biz yaparız dediler ama grup sahneden inince dayadılar jenifer lopez i, kylie minoque'u ..bakın bunlarıda dinlemek zorundasınız parayı bastırıp girdiniz bi kere içeri dediler.. dev projeksiyon ekranında kurtlar vadisi ni döndürdüler grup sahnede sanat icra etmeye çalışırken.. istanbuldan ankaradan gruplar getirip çıkardılar sahneye her hafta benim güzelim eskişehirimde en az 40 grup varken.. siz durun şöyle bi kenerda dediler.. işte böyle sindiriliyoruz

SE
Serdar
122 posts
Feb 19, 2005, 09:10 AM#18150

ya bizde uğraştık öyle para avcıylarıyla ama inan lağım fareleri gibi takılmıyorduk.Evlerde takılıyorduk hiç bir yer bulamadığımızda.Ama ankara ve istanbuldaki ucuz bira ve dejenere kültür satan yerler olmadı hiçbir zaman eskişehir de.Sizden önce de para babalarıyla savaşıldı.siz savaşmayı bilmiyorsunuz derim ben.Ufacık bir yer bulun iş yapmayan.gidin konuşun sonrada toplanın orda ufak ufak.İlla hayal doors mu olacak mekanınız.Gerçek rock felsefesi öyle yerleri sevmez zaten filizlenmek için.

You need to log in to post a reply.