Skip to content

Kırmızı Basında En İyiler Reklam Ödülleri Yarışması

3 replies · 99 views

DO
dopey
914 posts
Feb 01, 2005, 12:21 AM#17493

Kırmızı Basında En İyiler Reklam Ödülleri Yarışması

valla eş durumundan 'yengenizi yalnız bırakmak olmaz' bi de dekolte merakımdan ***'yengenize söylemeyin' ***beleş davetiyeyi bularak 'arkadaşlar sağ olsun' bastım gittim tophaneyi amirenin geniş kubbesi altına...

giriş kalabalıktı vestiyerde izdaham almış başını yürümüş. hiç s.klemedim. deniz gezmiş parkamla daldım içeri. tabi kıçımda amerikan tandanslı kot ve ayagımda alman kapitalizmin simgesi adidas ayakkabılar var orası ayrı...

hemen yapıştım votka portakala vingu kardeşimle beraber. sağı solu dikizlerken kokteyl deki eşcinsel popülasyonun % kaç olabileceğini düşündük %10 gibi kaba bir tahminde bulunduğumuz sırada sahneye sunucu olarak çıkan **korhan abay'ı **görünce tahminimiz bir anda % 15 e çıkardık...

ödüller dağıtılırken beni bir sıkıntı aldı tuvalete gittim kapıda duran amcayla sohbete başladım. türkiyenin durumunda, zengin insanların tuvaletin her tarafın bok ettiklerinde dem vurdu 60 yaşlarındaki devlet memuru amcam. muhabbeti çok uzatmadan 1 sigara birde votka tellendirdim yanında.muhabbeti tamamalamak için döneceğimi söyleyip döndüm törene ve kokteyle...

reklamcı güruh tüm leşliğiyle durmaktaydı ortada. kalınlar önde inceler arkada. çeşit çeşit cins cins. hani içlerinde hiç mi iyi adam yok diyecek olursanız var elbette *** ama pek az be güzel kardeşlerim. mesleki kıskançlık ve haset sanki ete kemiğe bürünmüş aramızda dolaşıyor...yazıkkkk

sitemizin müstesna isimlerinden yojimbo kardeşimiziniyi bir işi finale kaldı ama ödül alamadı...

törenin sonuna doğru tekrar tuvalete, kır saçlı kılcal damarlar çatlamış yanaklı amcamala sohbete gittim. 650 milyon net maaşla çalışan bu müstesna şahsiyet suratındaki gülücüğü bozmadan **"yahu geçen sanatçıların bir hadisesi oldu burada gelen 5 attı 10 attı 150 milyon bahşiş topladım ama bu 'sesini biraz alçaltarak' .mına kodumun çocuklar ellerin cepleri atmıyorlar vallahi 10 milyon topladım işler kesat. fakir mi bunlar **?" vicdanları fakir cevabını duraksamadan yapıştırdım hela duvarına' kapitalizm pahalı köleleri onlar...

ironik ama tipik yürüşümle tekrar girdim salona. tören bitmiş burhan öçal ve göz kapakları mayışık, gözlerinin içi kızarık kemani ve kanunisiyle beraber çıktı sahneye aldı kulağımızın pasını...

en son şahane domates çorbası çıktı, yanına soslu makarna üstüne bide tonik içtim schwepss. geğirirkende alayına özlü bir sövgü ile serseznişte bulundum. çıktım gittim.

buyrun yediklerim benim oldu gördüklerim size kalsın-- kalın sağlıcakla
der dopey

EL
eliza bennet
396 posts
Feb 02, 2005, 01:53 PM#17543

Re: Kırmızı Basında En İyiler Reklam Ödülleri Yarışması

dopey wrote:
sitemizin müstesna isimlerinden yojimbo kardeşimiziniyi bir işi finale kaldı ama ödül alamadı...

Olsun bu sene final, önümüzdeki sene büyük ödül inşaallah.
Tebrikler Yojimbo!

DO
dopey
914 posts
Feb 02, 2005, 05:43 PM#17555

sanırım bu topicte yojinin askerden sonra okuması gereken topiklerden biridir.. listeye ekleyin gençler

Martin Mystere
Martin Mystere
1,621 posts
Feb 02, 2005, 06:38 PM#17558

yojimbo kristal elma alacak insallah. bu arada su siralar onun yazdigi beko reklami yayina girme hazirliginda, teaser gibi bir sey girmis. yojimbo hayranlarina duyurulur.

You need to log in to post a reply.